Joulukoristeet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Joulukoristeet

  Tunnelmallista valoa joulun odotukseen ja viettoon

  Kaunista valoa hohtavat joulukoristeet sopivat erinomaisesti kodin sisätilojen ja pihan koristeluun, sillä ne nousevat hienosti esiin vuoden pimeimpänä aikana. Löydät valtavasta valikoimastamme sekä perinteiseen koristelutyyliin sopivia että modernejakin jouluvaloja.

  Mitkä joulukoristeet ovat trendikkäitä?

  Markkinoille tulee joka vuosi runsaasti uusia joulukoristeita, joista osa jopa melko erikoisia. Tänä vuonna suosituimmat joulukoristeet ovat kuitenkin melko yksinkertaisia ja pelkistettyjä.

  Ulkokäytössä tämän vuoden suosikkeja ovat korkeat valojoulukuuset, jotka muodostuvat korkeasta pylväästä ja siihen kiinnitetyistä valoköynnöksistä. Suosiotaan kasvattavat myös erilaiset valaistut jouluhahmot, joista suosituimmat kuvaavat jouluisia eläinhahmoja.

  Sisätiloissa luotetaan skandityylisiin joulukoristeisiin, joissa näkyy selkeästi skandinaavinen, minimalistinen muotoilu. Muita suosittuja trendejä ovat valotähdet, ikkunakoristeet ja led-kynttilät, sekä erilaiset väriä vaihtavat ja musiikkia soittavat joulukoristeet.

  joulukoriste ulos joulukuusi seinaelle
  joulukoriste valoporo
  led koristevalot jouluun
  riippuvalaisin joulukoriste
  led kynttilae
  joulukoriste led soittorasia

  Miksi kannattaa hankkia led-joulukoristeita?

  Nykyiset joulukoristeet luottavat lähes poikkeuksetta led-valaistusteknologiaan, joka on mahdollistanut runsaasti uudenlaisia muotoiluja. Käytettäessä sisäänrakennettuja led-valonlähteitä jouluvalot voidaan muotoilla erittäin ohuiksi, mikä sopii erinomaisesti moderniin sisustustyyliin.

  Muita ledien etuja ovat:

  • Pitkäikäisyys: kiinteästi asennetut led-valonlähteet toimivat vuosikausia, eikä lamppujen vaihtamisesta tarvitse huolehtia
  • Suuri energiatehokkuus: verkkovirtaan kytkettävissä jouluvaloissa ledit säästävät yli 90 % sähköä vanhoihin hehkulamppuihin verrattuna
  • Toimivat paristoilla: tarjolla on runsaasti paristoilla toimivia joulukoristeita, kuten esimerkiksi valoköynnöksiä. Ne ovat erittäin helppo ottaa käyttöön.
  • Värinvaihto: Osassa led-joulukoristeista on RGB-värinvaihto, jota voi ohjata kaukosäätimellä.
  koristevalo valotaehti

  Mikä IP-luokitus vaaditaan ulkona käytettäviltä jouluvaloilta?

  Ulkojouluvalot vaativat sisällä käytettäviin jouluvaloihin verrattuna selkeästi korkeamman IP-kotelointiluokituksen, sillä ne altistuvat ankarille talvisille sääolosuhteille. Pääsääntöisesti ulkojouluvalojen kotelointiluokituksen tulee olla vähintään IP44, jotta ne ovat suojassa lumelta, vedeltä ja pakkaselta.

  valoketju taehdaet
  valotaehti
  varalamppu jouluvalo

  Voiko kotipihalla olla liikaa jouluvaloja?

  Naapurisovun säilymisen kannalta kannattaa käyttää harkintaa jouluvalohankinnoissa. Räikeästi vilkkuvat valot ja lisäksi mahdollisesti soiva joulumusiikki eivät välttämättä miellytä naapureita enää myöhäisillasta. Toki ihmisten toleranssi asian suhteen on hyvin vaihteleva.

  Mistä löytyy vaihtolamppuja jouluvaloihin?

  Verkkokaupassamme on tarjolla valikoima erilaisia varalamppuja jouluvaloihin, mutta tilatessa kannattaa olla tarkkana, sillä erilaisia versioita on valtava määrä. Suosittelemme ostamaan aina saman valmistajan lamppuja, joissa myös tekniset ominaisuudet täsmäävät täysin, sillä hyvin usein lähes vastaavat lamput eivät valitettavasti toimi.

  Jos koristelun aloittaessasi huomaat, että osasta koristeistasi lamput ovat palaneet, suosittelemme siirtymään asteittain led-jouluvalojen käyttöön. Led-jouluvaloihin panostaminen saattaa tuntua alkuun kalliilta, mutta pidemmällä aikavälillä ne tulevat edullisemmiksi vähäisemmän sähkönkulutuksen ja pidemmän käyttöiän kautta.

  led jouluvalo koristevalo

  Milloin joulukoristelun voi aloittaa?

  Innokkaimmat joulun fanit asentavat koristeensa paikoilleen jo marraskuussa, mutta valtaosa odottaa joulukuun alkuun. Koristelun voi hoitaa myös vaiheittain, sillä esimerkiksi valonauhoilla voi koristella pihaa tyylikkäästi ja melko huomaamattomasti heti pimeän vuodenajan laskeutuessa. Joulun lähestyessä koristelua voi sitten täydentää suuremmilla ja kirkkaimmilla jouluvaloilla.

  Jäikö sinulle kysyttävää joulukoristeista tai mietityttääkö sinua led-jouluvaloihin siirtyminen? Saat yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.