Joulukoristeet ulkokäyttöön

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Joulukoristeet pihalle

  Koristele kotipihasi talven juhlaan

  Täydellinen joulutunnelma vaatii ehdottomasti pihan ja terassin koristelemisen sopivilla joulutuotteilla. Jos asut kerrostalossa, voit myös koristella parvekkeesi jouluvaloilla. Löydät laajasta ulkokäyttöön tarkoitetuista jouluvalovalikoimastamme esimerkiksi valoketjut, valopallot, jouluhahmot ja valokuuset.

  Suurimmassa osassa joulukoristeitamme on nykyaikaiset led-valonlähteet, joten ne ovat pitkäikäisiä ja säästävät rahaa matalan sähkönkulutuksen kautta.

  Millainen joulukoriste sopii pihalle?

  Tänä vuonna värikkäät koristeet ovat erityisen suosittuja, joten kannattaa tutustua väriä vaihtaviin jouluvaloihin. Osassa tuotteista on myös erilaisia toimintoja, kuten integroitu ajastin ja vilkkuvia valoja.

  Myös valaistut jouluhahmot sekä erilaiset valonauhat ja -ketjut ovat todella suosittuja. Valonauhat löytävät paikkansa esimerkiksi piha-aidalta tai terassilta. Nousevana trendinä on joulukuusen muotoiset, kookkaat valokoristeet, jotka näyttävät todella vaikuttavilta pimeän laskeuduttua.

  Vanhoihin klassikoihin kuuluvat erilaiset joulutähdet sekä metallilangasta tehdyt valopallot. Jälkimmäiset ovat suosittuja myös siitä syystä, että ovat toimivia koristeita ympärivuotiseen käyttöön.

  valotaehti xxl ulkokoriste sakaraa 80cm punavalkoinen
  valokuusi fairybell ulkokoriste led masto
  galax valonauha koriste ulos led 30cm

  Mitä IP-luokitusta vaaditaan ulos sijoitettavalta jouluvalolta?

  Ulkokäyttöön tarkoitetut joulukoristeet joutuvat kestämään hankalia sääoloja, joten niiden kotelointiluokka on selvästi sisällä käytettäviä koristeita korkeampi. Ulkokäyttöön sopivien koristeiden suojausluokitus on lähtökohtaisesti vähintään IP44, jolloin ne on suojattu vedeltä ja yli 1 mm:n kokoisilta vierasesineiltä.

  Jos ostat jouluvaloja ulkokäyttöön, muista aina tarkistaa, että IP-luokitus on vähintään IP44. Vain sisäkäyttöön tarkoitettuja sähkölaitteita ei saa käyttää ulkona.

  valopuu ulkokoriste led 90cm
  led valonauha ulos sensorilla 6m

  Miksi ulos kannattaa hankkia led-joulukoristeita?

  Led-valonlähteet tarjoavat ulkokäytössä sekä käytännöllisyyteen että koristeellisuuteen liittyviä etuja:

  • Erittäin pitkä kestoikä: Kiinteillä led-valonlähteillä varustetut valoketjut, jouluhahmot ja joulutähdet kestävät sesonkikäytössä vuosikausia eivätkä vaadi huoltoa.
  • Taloudellisuus: Ledit ovat pitkäikäisiä, joten voit nauttia jouluvaloistasi useita vuosia riippumatta siitä, onko tuotteessa vaihdettavat lamput vai kiinteästi asennetut valonlähteet
  • Ei enää sotkeutuneita johtoja: Matalan virrankulutuksen ansiosta paristoilla toimivat led-joulukoristeet toimivat pitkään ilman paristojen vaihtoa. Tällaisten koristeiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.
  • Vaihtelevat värit: Led-teknologian ansiosta väriä vaihtavia joulukoristeita on tarjolla eri kokoisina ja eri tyyleissä ja muodoissa. Värikkäät valot tuovat hienon tunnelman muutoin harmaaseen talveen.
  • Modernia muotoilua: Kiinteitä ledejä käyttämällä jouluvaloista on mahdollista tehdä muodoltaan erittäin ohuita ja monimutkaisia.
  jaeaekarhu joulukoriste ulos led
  valonauha led

  Voiko vanhojen joulukoristeiden lamput korvata ledeillä?

  Jos sinulle on kertynyt vuosien saatossa lampunkannoilla varustettuja jouluvaloja, joista et halua luopua, voit päivittää ne helposti nykyaikaan hankkimalla sopivat led-lamput tai -polttimot. Esimerkiksi monissa joulutähdissä ja valoketjuissa on vaihdettavat lamput.

  Jos ulkokoristeessa lamppu on näkyvillä, suosittelemme led-filamenttilamppuja. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja tarjoavat kaikki led-teknologian edut.

  Voiko jouluvaloja pitää päällä ympäri vuorokauden?

  Suomessa ei ole jouluvalojen käyttöä rajoittavia lakeja, mutta niiden käytössä kannattaa silti ottaa naapurit huomioon. Esimerkiksi yön yli välkkyvät, kirkkaat jouluvalot tai joulumusiikkia soittavat tuotteet voivat kiristää naapurisi hermoja.

  Paristokäyttöiset tuotteet kannattaa toki sammuttaa yön ajaksi, jotta paristot kestävät mahdollisimman pitkään.

   
  Jäikö sinulle kysyttävää joulukoristeista tai kaipaatko vinkkejä pihasi koristeluun? Saat yhteyden asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä
  yhteydenottolomaketta.

  twinkly joulukoriste ulkokaeyteoeon
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.