Postilaatikot

Postilaatikot

Kirjepostin lähettäminen on vähentynyt merkittävästi viime vuosina, mutta silti on aina mukavaa saada perinteinen joulukortti tai käsin kirjoitettu kirje omaan postilaatikkoon.

Löydät Nettilampusta suuren määrän erilaisia postilaatikoita riippumatta siitä, etsitkö seinään kiinnitettävää vai omalla jalallaan seisovaa mallia. Valinnanvaraa on myös materiaalin (ruostumaton teräs on erittäin suosittu) että muotoilun osalta runsaasti.

postilaatikko hopeanvaerinen Radius

Miten ja mihin seinään kiinnitettävä postilaatikko asennetaan?

Huomioithan aina uutta postilaatikkoa asentaessasi, kuten esimerkiksi rakentaessasi omakotitaloa, että Suomessa Posti määrittää postilaatikon paikan postilain ja Liikenne- ja viestintäviraston määräyksen mukaisesti. Näin ollen et valitettavasti itse voi valita postilaatikkosi sijaintipaikkaa.

Itse kiinnitystapa vaihtelee hieman sen mukaan, että kiinnitetäänkö postilaatikko puurunkoon vai esimerkiksi kivi-, betoni- tai tiiliseinään. Puuhun asentaminen on melko yksinkertaista ja hoituu pitkälti porakoneen avustuksella ja tuotepaketissa mukana tulevilla osilla, kun taas kovempiin materiaaleihin tarvitaan iskuporakone, kiviterä ja materiaaliin sopivia kiinnikkeitä.

Jos vain mahdollista, suosittelemme laatikon asentamista katoksen alle, jolloin toimitettu posti on paremmassa suojassa sateelta ja kosteudelta.

Minkä kokoiset kirjekuoret mahtuvat postilaatikkoon?

Kaikkien myymiemme postilaatikkojen koko vastaa yleistä standardia, joten C4-kokoinen (324 x 229 mm) posti mahtuu laatikkoon taittumatta.

Mitä postilaatikkomalleja suositaan tällä hetkellä?

Postilaatikkojen valikoima on verrattain laaja, joten sopivan laatikon pääsee valitsemaan pitkälti talon tyylin ja oman henkilökohtaisen maun pohjalta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sekä hiilenväriset mallit ovat erityisen suosittuja. Nämä laatikkomallit herättävät huomiota jykevällä ulkonäöllään. Osa moderneista postilaatikoista on varustettu jopa liiketunnistimella ja led-valonlähteillä, jolloin postin hakeminen pimeällä helpottuu. Vanhempiin rakennuksiin sopivat erinomaisesti kurkistusaukoilla varustetut antiikkiset postilaatikkomallit.

Löydät verkkokaupastamme myös postilaatikkoja, joissa on erillinen osasto sanomalehdille.

musta postilaatikko Juliana
Hiilenvärinen postilaatikko, jossa on integroitu led-valaistus liiketunnistimella.
postilaatikko pronssinvaerinen Clayre & Eef
Antiikkinen postilaatikkomalli, jonka tyhjennysluukussa on kurkistusaukko.
hopeanvaerinen postilaatikko Heibi

Mitä hyötyä on ruostumattomasta teräksestä postilaatikossa?

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut postilaatikot ovat suosituimpia vaihtoehtoja asiakkaidemme keskuudessa. Tämä materiaali kestää hyvin sään- ja lämpötilanvaihteluita, on helppo puhdistaa ja näyttää modernilta ja tyylikkäältä.

Löytyykö jalallisia postilaatikoita?

Löydät verkkokaupastamme myös runsaasti erilaisia jalallisia postilaatikkoja. Jos harkitset tällaisen mallin hankkimista, muista tarkistaa kiinnitystapa. Tiettyjen jalallisten mallien jalka tulee valaa betoniin, kun taas toisten mukana tulee kiinni pultattava pohjalevy.

Haluatko lisätietoa postilaatikoistamme? Saat yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

15 Voucher

*Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.