Pistorasiatolpat

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Pistorasiat

  Pistorasiakivestä älykkääseen pistorasia-adapteriin

  Viime vuosien kasvavana trendinä on ollut oman pihan hyödyntäminen vahvemmin niin vapaa-ajan kuin etätyönkin osalta. Esimerkiksi puutarhajuhlien järjestämisen yhteydessä kysymysmerkiksi nousee usein sähköliitäntöjen riittävyys, sillä sähkögrillille, terassille tuotavalle ulkolattiavalaisimelle, musiikkisoittimelle ja vieraiden kännyköiden lataukseen olisi hyvä olla tarpeeksi pistorasioita. Samalla valtaosan kotipihan kunnossapitoon tarvittavista laitteista voi nykyisin hankkia sähköversiona perinteisten polttomoottorilaitteiden sijaan, joten oikein sijoitetut ulkopistorasiat helpottavat oleellisesti myös pihatöitä. Pistorasioiden riittävyys on aina ollut tärkeä teema esimerkiksi keittiön osalta, mutta nykyisin sama teema koskettaa myös piha-alueita.

  pistorasiat

  Ulkopistorasia maastoutuu luontoon

  Muistathan aina, että sisäkäyttöön tarkoitettuja pistorasioita tai jatkojohtoja ei missään nimessä saa käyttää ulkona. Ulkokäyttöön sopivien pistorasioiden IP-kotelointiluokka on aina vähintään IP44, mutta vaatimus voi sijaintipaikasta riippuen olla myös korkeampi.

  Ulkonäöltään ulkopistorasian tunnistaa usein muotoilusta, joka sulautuu täydellisesti ympäristöön. Suosittuja malleja ovat esimerkiksi erilaiset kivet, joiden avattavan luukun takaa paljastuu rykelmä pistorasioita.

  Sähköpylväät

  Sähköpylväs tai pistorasiapylväs on ulkotiloihin kiinteästi asennettu haaroitin, joka on pylväsvalaisimen tavoin pystyssä maassa. Jotkin sähköpylväät toimivat myös valaisimena. Puutarhaan tarkoitetuissa pistorasiapylväissä on korkea IP-kotelointiluokka ja ne on valmistettu kestävästä materiaalista, kuten esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä.

  pistorasiat
  pistorasiat

  Ajastimella varustetut ulkopistorasiat

  Joissakin ulkotiloihin tarkoitetuissa pistorasiapylväissä on sisäänrakennettu ajastin, jonka avulla esimerkiksi jouluvalojen paloaikaa voi kätevästi säätää. Ulkokäyttöön on myös saatavilla erillisiä, korkealla IP-luokituksella varustettuja ajastimia, jotka voi liittää olemassa olevaan ulkopistorasiaan.

  Sisätilan pistorasioiden lapsisuojaus

  Sisätiloihin tarkoitettujen pistorasioiden lapsisuojaus estää sen, että lapset tai eläimet eivät joudu kosketuksiin haaroittimesta lähtevän vaarallisen sähkövirran kanssa. Haaroittimethan sijoitetaan usein lattialle, jolloin ne ovat helposti ihmisten ja eläinten ulottuvilla. Ostaessasi uutta haaroitinta kotiisi, muista tarkistaa, että tämä ominaisuus löytyy tarkastelemastasi tuotteesta.

  pistorasiat
  pistorasiat

  Älypistorasia älykkääseen käyttöön

  Älypistorasiat tekevät suosikkilattiavalaisimestasi osan älykotia. Käyttöönotto on helppoa, sillä älyadapteri vain asetetaan seinäpistorasian ja valaisimen pistokkeen väliin. Näin liitettyä valaisinta voi ohjata älyadapterin kautta näppärästi älypuhelimella.

  Älypistorasioita valmistavat kaikki tunnetut smart home -valmistajat.

  Jäikö sinulle kysyttävää sisä- tai ulkopistorasioista tai muusta valaistukseen liittyvästä aiheesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Älä jää paitsi Black Week -tarjouksista!

  Tilaa uutiskirjeemme ja pääset nauttimaan heti parhaista tarjouksista.

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.