Vuoden Pantone-värit 2021

Inspiroiva duo: Ultimate Gray & Illuminating

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey- ja PANTONE 13-0647 Illuminating -värit eivät voisi olla kauempana toisistaan, muodostaen silti täydellisen yhdistelmän. Värisävyjen välittämä tunnelma on vahva ja positiivinen. Trendikkäissä valaisimissa lämmin ja täyteläinen väri yhdistyy kauniiseen muotoiluun.

Ultimate Gray
Rauhallinen ja vakaa

Värisävy PANTONE 17-5104 Ultimate Grey hohtaa täyteläisyyttä ja tyyneyttä. Harmaa on vuoden 2021 suosittu sisustustrendi, jota tämä kyseinen sävy edustaa erityisen hyvin. Sävy edustaa luotettavuutta ja turvallisuutta, ja nostaa erinomaisesti muut sisustuksessa käytetyt värit esille. Paras kokonaisuus saadaan aikaan yhdistämällä Ultimate Grey -väri lämpimän valkoiseen valoon.

Sitkeys ja
tyyneys
Harmaita valaisimia

Illuminating
Aurinkoinen ja positiivinen

Kirkas ja iloisen keltainen PANTONE 13-0647 Illuminating -värisävy luo sisustukseen vilkkautta. Lämmin keltaisen sävy kuvaa aurinkoa ja tuo ilmapiiriin aavistuksen onnea, voimaa ja toivoa. Keltainen on vahva ja erottuva väri sisustuksessa, ja se sopii erinomaisesti harmaisiin sisustuselementteihin yhdistettäväksi.

Eloisa ja
lämmin
Keltaisia valaisimia
VÄRIPALETIT
täydellinen yhdistelmä
uusia Pantone-värejä.

Palette AVIARY
Säteilevät värit

Aviary-väripaletin vahvat ja loistavat sävyt luovat asuintiloihin iloisen tunnelman. Vuoden suosituimpia sävyjä ovat Ultimate Grey ja Illuminating, joiden lisäksi sinisen sävyt Skydiver ja Peacock Blue sekä vaaleanpunainen Fruit Dove ovat myydyimpien joukossa. Vaaleaan sisustustyyliin sopii erityisen hyvin vaaleanharmaa Cloud Dancer-sävy.

Värien voima
Valaisimet trendiväreissä

palette Sun & Shadow
Maanläheiset värit

Sun & Shadow -väripaletti edustaa voimaa ja luottamusta. Maanläheiset sävyt yhdistettynä Ultimate Grey- ja Illuminatingin-sävyihin luovat kauniin harmonian. Tämän värimaailman keskipisteenä ovat vihreän sävyt Oil Green ja Shadow Green, sekä Wild Ginger ja Blue Nights.

Primitiivistä kauneutta
Valaisimia trendiväreissä

palette Enlightenment
Uusia ideoita

Enlightment-väripaletti kukoistaa uusista ideoista. Värivivahteet ovat nuorekkaita ja henkivät positiivista tunnelmaa. Pastellisävyiset Placid Blue, Prism Pink ja Lavender ovat harmonisia sävyjä, jotka toimivat näyttävinä yksityiskohtina sisustuksessa.

Inspiraatiota
uusiin ideoihin
Valaisimia trendiväreissä

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.