VINKIT

Langaton lataus Qi-valaisimella

Qi-valaisin on käytännöllinen yhdistelmä arkista huonekalua ja innovatiivista Qi-lataustekniikkaa, joka tunnetaan myös induktiivisena latauksena. Qi-yhteensopivan älypuhelimen lataaminen Qi-lampulla on erittäin helppoa, sillä puhelin vain asetetaan lampun latausaseman päälle. Langattoman Qi-latauksen käyttö onkin erittäin näppärää.


Miten Qi-teknologia toimii?

Qi-teknologia

Qi-latausstandardi on monille tuttu sähköhammasharjoista, joita on ladattu jo kauan induktiolla. Jos älypuhelimessa on Qi-yhteensopiva akku, voidaan laitetta ladata myös langattoman Qi-menetelmän avulla.

Qi-yhteys toimii kuparikäämien avulla, joista toinen sijaitsee mobiililaitteessa ja toinen latausalustassa. Kun Qi-yhteensopiva laite, joka voi olla myös älykello tai langattomat kuulokkeet, asetetaan latauspinnalle, latautuu laite automaattisesti ilman kaapelia tai erityisiä latauskäskyjä.


Mitä hyötyä Qi-teknologiasta on?

  • Älypuhelin* latautuu automaattisesti, kun se asetetaan Qi-latauspinnalle

  • Erilaisten latauskaapeleiden kanssa ei tule ongelmia, sillä Qi-lataus toimii kaikkien tuotemerkkien kanssa

  • Qi-valaisin tarvitsee vain yhden pistorasian sekä valoa että latausta varten

  • Qi-valaisinten valo on korkealaatuista

*Älypuhelimen on oltava Qi-yhteensopiva


Missä Qi-valaisinta voi käyttää?

Qi-lataustoiminnolla varustettu lamppu on varteenotettava vaihtoehto huoneisiin, joissa vietät kerralla pitempiä aikoja. Qi-valaisin toimii erinomaisesti esimerkiksi olohuoneen sivupöydällä koristevalona, työhuoneen työpöytävalaisimena tai makuuhuoneen yöpöytävalaisimena.

Yöpöydällä

Yöpöydälle asetetun Qi-pöytälampun hyödyt tulevat esiin herätessäsi aamulla, jolloin nukkumaan mennessäsi latausalustalle asettamasi älypuhelin on yön aikana latautunut täyteen.

Qi-pöytävalaisimet

Sivupöydällä

Sohvan viereen asetettu sivupöytä on myös loistava sijaintipaikka Qi-valaisimelle. Katsoessasi televisiota voit antaa kännykkäsi latautua samalla. Jos tarvetta surffailuun tai yhteydenpitoon ilmenee, ei sinun tarvitse kytkeä ja irrottaa virtajohtoa jatkuvalla syötöllä.

Kirjoituspöydällä

Toimistolla tai kotikonttorilla on hyvin käytännöllistä, jos työpöydällä on Qi-valaisin, varsinkin jos työhön kuuluu liikkumista. Langaton Qi-latausalusta pitää huolen siitä, että työpuhelimen akku ei lopu päivän aikana.

Mukana liikkuessa

Huomiovalolla varustettua Qi-latausasemaa voi siirrellä helposti tarpeen mukaan. Tuote soveltuu hyvin esimerkiksi työn vuoksi usein matkustavalle.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.