Ainutlaatuiset puuvalaisimet

Luonnon inspiroima design

Puu tuo luonnollisella ulkonäöllään ainutlaatuisen lämpimän tunnelman kotiin. Tämä materiaali on erittäin monipuolinen, sillä esimerkiksi hiomalla, lakkaamalla tai kiillottamalla sen ulkoasua voidaan muuttaa merkittävästi. Puisten valaisinten joukosta löytyy jokaiseen makuun sopiva tuote, sillä monipuolinen valikoima kattaa esimerkiksi trendikkäät puun ja kangasvarjostimien yhdistelmät, erilaiset puusta valmistetut sälevalaisimet sekä aidoista oksista sommitellut rakenteet.


Kevyt ja luonnollinen


Vaaleilla puuelementeillä varustetut valaisimet näyttävät luonnollisilta ja tuovat sisustukseen ripauksen rauhallisuutta. Puu on materiaalina niin monipuolinen, että valaisinvaihtoehtoja löytyy esimerkiksi niin pajupunoksesta kuin paperistakin valmistettuina. Erityistä kodikkuutta saadaan aikaan yhdistämällä tämä valaisintyyppi lämpimänvalkoiseen valoon.

Luonnollista puuta

Riippuvalaisin luonnon väreissä


Trendikkäissä riippuvalaisimissa puiset palkit yhdistyvät useampaan lamppuun, jolloin lopputuloksena on kaunis valaisinten kimppu. Puisen tangon ympärille kietoutuvat johdot ovat tärkeä osa tätä trendiä. Valaisimissa käytetään useimmiten joko betonia tyylitteleviä tai häkkimäisiä varjostimia, tai varjostimet puuttuvat täysin ja moderni ulkonäkö saavutetaan filamenttilamppuja käyttämällä.

Riippuvalaisimia puupalkilla

Materiaalisekoitus puusta ja kankaasta


Skandinaaviseen tyyliin sopii täydellisesti puun ja tekstiilivarjostimen symbioosi, joka luo puhtaan ja tunnelmallisen, yksinkertaisen muodon. Kankainen varjostin tekee lampun valosta pehmeän ja lämpimän.

Puuta ja kangasta

Näyttävä keveys


Puusta valmistettu säleikkö antaa lampunvarjostimena valaisimelle hyvin erityisen ulkonäön. Puiset säleikkövalaisimet sopivat hyvin avoimen tilan katseenvangitsijaksi, minkä lisäksi säleiden välistä loistava valo saa aikaan hyvin tunnelmallisen ilmapiirin.

Lamellivalaisimia

Ainutlaatuiset kappaleet suoraan luonnosta


Kauneimmat valaisimet syntyvät vähemmän yllättäen puukappaleista, joita on käsitelty mahdollisimman vähän. Tällaisilla sisustuselementeillä on yksilöllinen luonne ja ne henkivät luonnollisuutta. Aidot oksat, ajopuut ja yhteen punotut pajupuut keräävät takuulla katseet.

Luonnon ainutlaatuisuutta
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.