Paperilamput

Lämmin tunnelma ja pehmeä valo

Paperilamppuja on saatavilla hyvin erilaisissa muodoissa ja väreissä. Skandinaaviseen sisustukseen sopii erinomaisesti valkoinen, beige tai ruskea paperilamppu, sillä se tukee hyvin muuta värimaailmaa. Lastenhuoneen paperivalaisimissa suositaan toisaalta kirkkaita ja iloisia sävyjä. Paperivarjostimia valmistetaan myös keräyspaperista ja -pahvista, mikä on erittäin ympäristöystävällistä. Tavallisimpia paperivarjostimella varustettuja valaisimia ovat katto-, riippu- ja jalkalamput, sekä tietysti joulukoristeina käytettävät valotähdet.


Paperivalaisin sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Japanilaista tunnelmaa saa aikaan riisipaperilampulla, jossa on bambusta tehtyjä yksityiskohtia. Lopputulos on samalla hyvin pohjoismainen, ainoastaan pienellä materiaalitvistillä höystettynä. Tällainen paperilamppu onkin oiva esimerkki suositusta japanilais-skandinaavisesta sisustustyylistä, joka tunnetaan nimellä japandi. Myös lunopal-materiaalista valmistetut paperilamput ovat suosittuja. Niiden varjostin näyttää ja tuntuu paperilta, mutta materiaali on selvästi kestävämpää. Lunopal-paperilamput on helppo puhdistaa ja ne ovat usein rakenteeltaan vakaita, joten niiden elinikä on tavallisesti paperilamppuja pidempi.

Japanilaistyyliset paperilamput


Japanilaistyylisissä paperilampuissa näkyy huolellinen ja tarkka käsityö ja siro muotoilu. Erityisen suosittuja varjostimen värejä ovat kananmunankuori ja samppanja, sillä lämpimänvalkoiseen valoon yhdistettynä ne luovat erityisen kodikkaan ilmapiiriin.

Japanilaista tunnelmaa

Paperiset lattiavalaisimet


Paperivarjostimella varustettu jalkalamppu on oiva lisä sohvan tai nojatuolin viereen. Paperivarjostimen läpi hehkuva pehmeä valo luo erittäin mukavan tunnelman lukemiseen. Valtaosa tällaisista valaisimista on perinteisiä jalkalamppuja, mutta myös kaarivalaisimia on saatavilla.

Lattiavalaisimia paperista

Paperiset riippuvalaisimet


Riippuvalaisimet luovat tilaan tunnetusti tunnelmaa niin valon kuin esteettisyydenkin osalta. Riippuvalaisin on perinteinen valinta ruokapöydän ylle, mutta niitä ripustetaan yhä useammin myös eteiseen sekä olohuoneen sivupöydän tai makuuhuoneen yöpöydän ylle. Paperivarjostimella varustetut riippuvalaisimet luovat lempeää ja rauhallista valoa.

Riippuvalaisimia paperivarjostimella

Paperinen kattolamppu


Lunopalista valmistetut lampunvarjostimet ja puu ovat hieno yhdistelmä kattovalaisimeen, jos sisustukseen halutaan ripaus japandi-tyyliä. Maalaisromanttiseen sisustustyyliin sopivat puolestaan paperivarjostimet, joissa on kukkakuvioita. Myös kattovalaisimissa erilaiset harmaan ja ruskean sävyt ovat suosittuja.

Kattovalaisimia paperivarjostimella

Paperilamppu lastenhuoneeseen


Paperi on tunnetusti erinomainen materiaali printatuille kuville, joten ei ole ihme, että paperilamput ovat suosittuja lastenhuoneen valaisimia. Lasten valaisimissa suosittuja teemoja ovat eläimet, merirosvot, jalkapallo sekä ajankohtaiset piirroselokuvat ja -sarjat. Sopivalla teemalla koristeltu paperilamppu on hyvä ja sopivan erilainen lahja esimerkiksi kummilapselle.

Paperilamppuja lastenhuoneeseen

Paperivalotähdet jouluun


Valotähti on loistava koriste joulun odotukseen ja tunnelman luomiseen pimeänä vuodenaikana. Suosituimpia värejä paperisissa valotähdissä ovat valkoinen ja beige, sillä ne soveltuvat pohjoismaisen sisustustyylin piristäjiksi oikeastaan ympäri vuoden. Joulun tunnelmaa tuodaan puolestaan esiin vahvemmilla joulun väreillä, kuten tumman viininpunaisella tai kullankeltaisella.

Paperivalotähtiä

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.