Valaisimet maalaisromanttiseen sisustustyyliin

Valaisimet maalaisromanttiseen sisustustyyliin

Maalaisromanttisella sisustustyylillä, johon myös trendikäs cottage chic -maalaismökkisuuntaus kuuluu, on kannattajansa myös maaseudun ulkopuolella. Täyteläinen ja mukavuutta korostava tyyli sopii nimittäin erinomaisesti myös kaupunkiasuntoihin. Modernissa maalaisromanttisessa tyylissä on hyvin paljon yhteistä skandityylin kanssa, aina materiaaleista ja muotoilukielestä lähtien, joten nämä tyylit sekoittuvat myös kauniisti keskenään.


Mitä maalaisromanttiseen sisustustyyliin kuuluu?

Maalaisromantiikka syntyy vaalean puun sekä lasi- ja keramiikkaelementtien kautta.


Modernia maalaisromanttista tyyliä voisi kuvata tanskalaisen hygge-tyylin maaseutuveljeksi. Näissä molemmissa sisustustyyleissä pääpaino on viihtyvyydessä, ja ratkaisut sisältävät paljon puuta. Maalaisromantiikan perinteisiä elementtejä ovat myös lämmintunnelmaiset lasivarjostimet, keraamiset yksityiskohdat ja voimakkaat metallielementit.

Tutustu tyyliin

Maalaisromanttinen keittiö


Maalaistalon keittiöön kuuluu ehdottomasti keraamiset valaisimet. Erityistä tunnelmaa saadaan aikaan varjostimilla, joiden kauniiden reikäkuvioiden kautta tilaan piirtyy valon ja varjon leikkejä. Puiset valaisimet ovat toinen maalaisromanttiseen keittiöön täydellisesti sopiva valaisintyyppi.

Maalaisromanttisen keittiön valaisimet

Maalaisromanttiseen keittiöön

Maalaisromanttinen olohuone


Mielikuvaan maalaisromanttisesta olohuoneesta kuuluu ehdottomasti rustiikkiset, näyttävät seinä- ja kattopalkit sekä natisevat lattialaudat. Tilaan saadaan toimiva ja kaunis valaistus yhdistämällä puusta, lasista ja vaaleista tekstiilivarjostimista koostuvia valaisimia. Suurempi tila voidaan jakaa käytännöllisiin osiin esimerkiksi maalaistyylisten lattiavalaisinten avulla.

Maalaisromanttisen olohuoneen valaisimet

Maalaisromanttiseen olohuoneeseen

Maalaisromanttinen kattokruunu


Maalaisromanttisesti sisustettuun suurempaan tilaan sopii ehdottomasti metallista valmistettu ja massiivisen näköinen kattokruunu. Parhaimmillaan kattokruunussa tumma metalliväri yhdistyy kauniisti lepattaviin kynttilälamppuihin, jolloin vaikutelma on tyylikkään vanhanaikainen.

Maalaisromanttisiin kattokruunuihin

Kattokruunuja maalaistyylissä

Maalaisromanttinen tyyli ulkona


Maalaisromanttisen tyylin tavallisimmat materiaalit ovat kuin luotuja puutarhaan. Karkeaan tiiliseinään sopii loistavasti rustiikkinen metallilyhty, ja myös pihapolut voidaan valaista trendikkäillä ruosteen värisillä lyhtyvalaisimilla. Klassista maalaistalon tunnelmaa loistava ulkovalaistus muodostaa hienon kokonaisuuden sisätilojen maalaisromanttisen tyylin kanssa.

Maalaisromanttiset ulkovalaisimet

Maalaisromanttisia ulkovalaisimia
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.