Lumoavan kevyt tunnelma

Talven ihmemaa

Joulu tarkoittaa monille hiljentymistä, ajanviettoa läheisten kanssa ja viihtyisästä tunnelmasta nautiskelua. Kun päivät lyhenevät, tuovat jouluvalot ja -koristeet iloa ja odotusta arkeemme. Joulun jälkeen mieleen jää mukava muisto valon juhlasta, joka kantaa kevään alkuun saakka.


Eleganssia yksivärisenä

Jouluinen olohuone kauniissa värisävyissä


Moderniin joulukoristeluun kuuluu elegantit valkoiset tähdet ja jääkiteet, pelkistetyt muodot ja metallin sävyiset koristeet. Lämpimän valkoinen valo täydentää koristeita täydellisesti ja luo viihtyisän ja rauhallisen ilmapiirin.

Joulukoristeet sisälle


Miellyttävä joulutunnelma

Luonnolliset värisävyt muistuttavat menneistä jouluista


Sisätiloihin on helppo tuoda joulun tunnelmaa pienillä tekokuusilla, joiden valoketjut kimaltavat illan hämärtyessä. Suosittuja kuusimalleja ovat perinteinen vihreä sekä lumisia oksia muistuttava valkoinen. Yhdessä maanläheisten, luonnonsävyisten tähtien, pallojen ja luonnonmateriaaleista valmistettujen seppeleiden kanssa tekokuuset luovat lämpimän ja rikkaan tunnelman. Tällainen koristelutyyli sopii erinomaisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin.

Joulukuuset


Punainen väri – joulun klassikko

Valotähti tuo joulun


Punaisena hehkuva valotähti tuo varmasti monelle mieleen muistot menneistä jouluista. Vahva punainen väri liittyy kiinteästi viihtyisään joulunaikaan ja on ehdoton klassikko. Kun tunnelmaan yhdistetään vielä klassiset joululaulut, on joulun odotus täydellinen.

Valotähdet


Talven ihmemaa

Jouluvalot ulkotiloihin


Joulun tietää saapuvan, kun ulkona liikkuessa näkee valoketjuilla koristeltuja parvekkeiden kaiteita sekä valaistuja kuusia ja eläinhahmoja, kuten kettuja, poroja ja oravia. Oman pihansa voi koristella joko klassisesti jouluvaloilla, tai modernisti älytuotteita käyttäen. Vanha klassikko on myös oveen kiinnitetty kranssi, joka tervehtii vierailijoita.

Joulukoristeet ulos


  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.