Ensiasunnon valaistus

Valaisimia pienellä budjetilla

Tunnelmalliseen ja toimivaan valaistukseen ei välttämättä tarvitse sijoittaa suuria summia. Valikoimastamme löytyy eri huoneisiin myös runsaasti valaisimia, jotka edullisesta hinnastaan huolimatta sekä näyttävät hyvältä, että valaisevat kotisi kauniisti. Suuren kysynnän vuoksi parasta on se, että myös pienellä budjetilla hankittavissa olevat valaisimet seuraavat viimeisimpiä sisustustrendejä, joten esimerkiksi ensimmäistä omaa kotia sisustettaessa valaisimet saa tyyliltään helposti yhdistettyä muihin huonekaluihin.


Seinävalaisimet
Alle 60 eurolla

Seinävalaisin on erinomainen valinta esimerkiksi sivupöydän ylle, makuuhuoneeseen sängyn päätyyn tai nojatuolin yhteyteen. Seinävalaisimia käytetään runsaasti myös tunnelman luojina.

Seinävalaisimiin

Pöytävalaisimet
Alle 50 eurolla

Pöytävalaisimet sopivat kirjoituspöytien lisäksi loistavasti piironkien päälle luomaan tunnelmallista valoa. Suosittuja tuotteita ovat myös akulla varustetut pöytävalaisimet, sillä valon voi helposti tuoda esimerkiksi parvekkeelle lukuhetkeä varten.

Pöytävalaisimiin

Riippuvalaisimet
Alle 80 eurolla

Riippuvalaisin on yleisin valinta ruokapöydän valaistukseen, mutta se sopii hienosti myös yöpöydän ylle, näyttäen makuuhuoneessa erityisen trendikkäältä. Riippuvalaisinten osalta ulkonäköön kannattaa kiinnittää hieman enemmän huomiota, sillä tämä valaisintyyppi huomataan parhaiten.

Riippuvalaisimiin

Lattiavalaisimet
Alle 100 eurolla

Lattiavalaisimet ovat käytännöllisiä ja helppo ottaa käyttöön, sillä asennus tarkoittaa vain töpselin laittamista pistorasiaan. Myös pienellä budjetilla on mahdollista hankkia trendikkäitä kolmijalka- ja kaarivalaisimia.

Lattiavalaisimiin

Kattovalaisimet
Alle 50 eurolla

Edullisten kattovalaisinten valikoima on valtava ja kattaa kaikki mahdolliset värit ja tyylisuunnat. Sisustusmausta riippuen valinta voi osua joko yksi- tai monilamppuiseen malliin.

Kattovalaisimiin


  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.