GX53-LED-lamput

GX53-led-lamput

Kompakti lampputyyppi

GX53-led-lamput ovat moderni vaihtoehto vanhanaikaisille GX53-loistelampuille. Tätä lampunkantatyyppiä käytetään yleisesti valaisimissa, jotka ovat kooltaan suhteellisen pieniä.

Sisätiloissa GX53-kantaiset valaisimet sopivat hyvin modernisti tai minimalistisesti sisustettuun huoneeseen. Ulkotiloissa GX53-kannalla varustetut valaisimet ovat tavallisia pihamuureissa, terasseilla ja poluilla.

Mikä on GX53-led-lamppu?

GX53-led-lamput ovat moderni vaihtoehto GX53-pienloistelampuille. Nimi tulee lampun nastojen välisestä etäisyydestä, joka on 53 mm. GX53-lamppu asetetaan lampunkantaan kiertämällä sitä myötäpäivään.

Fluoresoivat GX53-lamput tunnetaan ohuudestaan, sillä monet vanhemmatkin mallit ovat vain 25 mm paksuja. Led-teknologian avulla lampuista on tullut vieläkin ohuempia, minkä vuoksi ne soveltuvat hyvin minimalistiseen muotoiluun.

GX53-kannallisessa valaisimessa kannattaa ehdottomasti käyttää vastaavaa led-lamppua, sillä niissä yhdistyy pitempi käyttöikä ja matalampi sähkönkulutus.

Fumagallli maavalo valkoinen
Kaikissa GX53-kannallisissa valaisimissa…
Sylvania Micro-Lynx led lamppu gx53
... voidaan käyttää GX53-led-lamppuja.

Missä GX53-lamppuja käytetään?

GX53-valaisinten käyttö sisätiloissa on vähentynyt viime vuosina kiinteillä valonlähteillä varustettujen led-valaisinten suosion vuoksi. Markkinoilla on kuitenkin edelleen hyvä valikoima GX53-sisävalaisimia. Nykyisin GX53-lamppuja käytetään valtaosin ulkovalaistuksessa, kuten upotetuissa katto- ja seinävaloissa sekä terassien ja polkujen valaisimissa.

Giuseppe kattovalaisin ulos led
Fumagalli maavalo harmaa
Gelmi EL LED IP66 ulkoseinaevalaisin musta

Kolme esimerkkiä GX53-led-valaisinten käyttökohteista.

Kaipaatko lisätietoa GX53-led-lampuista tai led-valaistuksesta yleensä? Saat yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.