GX53-LED-lamput

GX53-led-lamput

Kompakti lampputyyppi

GX53-led-lamput ovat moderni vaihtoehto vanhanaikaisille GX53-loistelampuille. Tätä lampunkantatyyppiä käytetään yleisesti valaisimissa, jotka ovat kooltaan suhteellisen pieniä.

Sisätiloissa GX53-kantaiset valaisimet sopivat hyvin modernisti tai minimalistisesti sisustettuun huoneeseen. Ulkotiloissa GX53-kannalla varustetut valaisimet ovat tavallisia pihamuureissa, terasseilla ja poluilla.

Mikä on GX53-led-lamppu?

GX53-led-lamput ovat moderni vaihtoehto GX53-pienloistelampuille. Nimi tulee lampun nastojen välisestä etäisyydestä, joka on 53 mm. GX53-lamppu asetetaan lampunkantaan kiertämällä sitä myötäpäivään.

Fluoresoivat GX53-lamput tunnetaan ohuudestaan, sillä monet vanhemmatkin mallit ovat vain 25 mm paksuja. Led-teknologian avulla lampuista on tullut vieläkin ohuempia, minkä vuoksi ne soveltuvat hyvin minimalistiseen muotoiluun.

GX53-kannallisessa valaisimessa kannattaa ehdottomasti käyttää vastaavaa led-lamppua, sillä niissä yhdistyy pitempi käyttöikä ja matalampi sähkönkulutus.

Fumagallli maavalo valkoinen
Kaikissa GX53-kannallisissa valaisimissa…
Sylvania Micro-Lynx led lamppu gx53
... voidaan käyttää GX53-led-lamppuja.

Missä GX53-lamppuja käytetään?

GX53-valaisinten käyttö sisätiloissa on vähentynyt viime vuosina kiinteillä valonlähteillä varustettujen led-valaisinten suosion vuoksi. Markkinoilla on kuitenkin edelleen hyvä valikoima GX53-sisävalaisimia. Nykyisin GX53-lamppuja käytetään valtaosin ulkovalaistuksessa, kuten upotetuissa katto- ja seinävaloissa sekä terassien ja polkujen valaisimissa.

Giuseppe kattovalaisin ulos led
Fumagalli maavalo harmaa
Gelmi EL LED IP66 ulkoseinaevalaisin musta

Kolme esimerkkiä GX53-led-valaisinten käyttökohteista.

Kaipaatko lisätietoa GX53-led-lampuista tai led-valaistuksesta yleensä? Saat yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.