Älypistorasiat

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Älypistorasiat

  Mitä älypistorasialla voi tehdä?

  Älypistorasioita, joita kutsutaan joskus myös älypistokkeiksi, käytetään langallisten laitteiden liittämiseen älykotijärjestelmään. Niiden avulla voit ohjata tavallisia pöytä- ja lattiavalaisimia, tuulettimia, kahvinkeittimiä ja muita kodinkoneita älypuhelimesi sovelluksella.

  Innr Smart Plug aelypistorasia

  Älypistorasian avulla tavallisesta lattia- tai pöytävalaisimestakin voi tulla osa älykästä kotiasi.

  EGLO connect Plug Bluetooth-pistorasia
  Älypistorasialla voidaan yhdistää myös muita laitteita, kuten tuulettimia tai kahvinkeittimiä.
  Eve Energy Smart Home jatkojohto 3 pistorasiaa

  Älyjatkojohdon avulla voit liittää useita valaisimia tai laitteita samaan verkkoon.

  Miten älypistorasiat toimivat?

  Älypistorasia toimii sovittimen tavoin. Se kytketään kiinni pistorasiaan ja yhdistetään sitten älykotijärjestelmään WLAN-verkon kautta, joka mahdollistaa käytön kaikkialta, tai Bluetooth-yhteydellä, joka ei edellytä Internet-yhteyttä.

  LEDVANCE SMART+ ZigBee aelypistoke
  WiFi-pistorasia WA 3000 XS01 sisaetiloihin

  Esimerkki käytöstä: Jos lastenhuoneen pöytälampussa on Wi-Fi-älypistoke, vanhemmat voivat sytyttää tai sammuttaa lampun olohuoneesta käsin.

  Mitkä älykotijärjestelmät tukevat älypistorasioita?

  Älypistorasiat kuuluvat monien tunnetuimpien älykotijärjestelmien valikoimaan, mukaan lukien Homematic IP, tado°, Brennenstuhl, Innr, Ledvance ja tietenkin kuuluisa Philips Hue.

  Homematic IP himmennin pistorasia
  HEISSNER aelypistoke

  Onko ulkokäyttöön tarkoitettuja älypistorasioita olemassa?

  Ulkokäyttöön on saatavilla älypistorasioita, joilla on korkeampi IP-suojausluokitus (vähintään IP44). Tavalliset sisäkäyttöön tarkoitetut älypistorasiat, joiden suojausluokitus on enintään IP20, eivät sovellu missään nimessä ulkokäyttöön, sillä niiden kotelointiluokka ei ole kosteuden eikä vierasesineiden osalta riittävä.

  Onko sinulla kysyttävää älypistorasioista tai valaistuksesta? Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään. Käytä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

  15 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.