Älykatkaisijat

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Älyvalokatkaisijat

  Mitä älykkäällä valokatkaisijalla voi tehdä?

  Himmennettävä valo luo kodikkaan ja mukavan tunnelman asuintiloihin – ja nyt se on helpompi asentaa kuin koskaan ennen. Nykyaikaiset älylamput toimivat ilman ulkoisia himmentimiä, sillä himmennystekniikka on integroitu itse valonlähteeseen. Älypuhelimen lisäksi valaistusta voi ohjata myös langattomilla älykytkimillä, jotka toimivat perinteisen valokatkaisijan tavoin.

  Älylampusta ja käytetystä älykotijärjestelmästä riippuen älykatkaisija tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia valon säätämiseen oman maun ja tilanteen mukaan.

  Müller Licht tint kauko-ohjaus
  aelykatkaisija Senic Smart Switch Philips Hue

  Valon himmennys
  kirkas tai hämärä

  AwoX SmartPEPPLE aelykytkin

  Valovärin säätäminen
  työskentele tai rentoudu

  Philips Hue langaton himmennin saeaedin

  RGB-värin muuttaminen
  yksilöllinen valotunnelma

  Senic Outdoor Smart Switch Philips Hue aelykatkaisija ulos

  Miten älykäs valokatkaisija asennetaan jälkikäteen?

  Monien tunnettujen älykotijärjestelmien, kuten Philips Hue, tint ja Eve, valikoimissa on älykatkaisijoita.

  Valaistuksen ohjaamiseen käytettävät älykkäät seinäkytkimet yhdistetään älylamppuihin tai muihin älykotilaitteisiin helppokäyttöisen sovelluksen kautta, minkä jälkeen kytkimen "oppiminen" alkaa. Kokoonpanoa voidaan muuttaa milloin tahansa ja se toimii myös täysin ilman älypuhelinta.

  Älykatkaisijoita voidaan käyttää missä tahansa – riittävällä IP-kotelointiluokalla varustettuna myös ulkotiloissa.

  Miten älyvalokytkin asennetaan?

  Älykkäät valokatkaisijat tavallisesti joko kiinnitetään seinään kaksipuolisella teipillä, tai ne toimivat kaukosäätimen tavoin mobiilisti.

  Älykytkimet saavat virtansa joko paristoista, tai esimerkiksi EnOcean Energy Harvesting -tekniikan tapauksessa liike-energiasta. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa valokatkaisijan radiopulssin muodostamiseen tarvitsema sähkö kerätään kytkimen kineettistä energiaa hyödyntämällä.

  Langattomien valokytkimien lisäksi älykatkaisijoita on saatavilla myös monille muille erityislaitteille, kuten rullakaihtimille ja -verhoille. Tällaiset erikoisälykytkimet usein upotetaan seinään.

  aelykatkaisija Senic Smart Switch Philips Hue
  Klassinen käyttö seinäkytkimenä
  valkoinen johdoton himmennin kaukosaeaedin Philips Hue
  Mobiilikäyttö kaukosäätimenä


  Jäikö sinulle kysyttävää älykatkaisijoista? Tai älykodista tai valaistuksesta yleisesti? Saat yhteyden asiakaspalveluumme näppärästi: yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

  15 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.