Suosituimmat tuoteryhmät

Suosituimmat käyttökohteet

Nettilamppu Professional | Täydellinen yhteistyökumppani yritysasiakkaille

Hyvä valaistus vaatii ammattitaitoisen yhteistyökumppanin

Nettilamppu Professional

Nettilamppu Professional on erinomainen yhteistyökumppani laadukkaiden valaisimien hankintaan eri hintaluokissa, tekniseen neuvontaan ja räätälöityyn valaistussuunnitteluun. Osaamisalueitamme ovat ravintolat, hotellit, logistiikkakeskukset, toimistot, messualueet sekä kaikenlaiset muut kaupalliset tilat. Valaistussuunnittelun asiantuntijaryhmämme kehittää yhdessä asiakkaan kanssa optimaalisia ratkaisuja tarjoten valaisinten sijaintipaikkaehdotuksia sekä tarvittaessa myös tilan valaistuksen 3D-mallinnusta.

Nettilamppu Professional:
Sopiva valaistus kaikkiin käyttötarkoituksiin

Nettilamppu Professional tarjoaa sijoittajille, rakentajille, arkkitehdeille ja sähköasentajille erilaisiin projekteihin sopivan, yli 400 tunnettua valmistajaa kattavan tuotevalikoiman.
Niin halutessasi suunnittelemme projektiisi valaistuksen puolestasi – läpinäkyvästi toimien, valmistajista riippumattomasti, nopeasti ja joustavasti.
Nettilamppu Professionalin lähestymistapa projekteihin on kokonaisvaltainen ja mukautuu rakenteellisiin ja arkkitehtonisiin vaatimuksiin, asiakasyrityksen identiteettiin ja käytössä olevaan budjettiin. Projektin läpivienti hoituu mutkattomasti henkilökohtaisen konsultin kanssa, joka työskentelee asiakkaan kumppanina.
Meille on tärkeää ymmärtää tarpeesi ja vaatimuksesi yksityiskohtaisesti ja toteuttaa annettu projekti hyvässä yhteistyöhengessä.

Nettilamppu Professional täyttää kaikki tarpeesi - valaistussuunnittelusta aina sopivien tuotteiden valintaan asti:

  • Suuri valikoima: 1,2 miljoonaa tuotetta varastossa yli 400 tuotemerkiltä
  • Jopa 50 % alennusta yritysasiakkaille
  • Jopa 5 vuoden takuu
  • Henkilökohtainen yhteyshenkilö

Nettilamppu Professionalin referenssit

Valaistustiimimme on toteuttanut kaikenkokoisia ja -tyyppisiä projekteja runsaan 20 vuoden aikana. Muutamia Saksassa tunnettuja asiakkaitamme ovat esimerkiksi Coffee Fellows, Leonine ja Rhönenergie. Tutustumalla asiakasprojekteihimme saat paremman käsityksen tarjoamistamme palveluista.

Nettilamppu Professional: Aloita projektisi kanssamme ilman velvoitteita

Sataprosenttinen asiakaslähtöisyys on meille tärkeää, sisältäen jopa viiden vuoden tuotetakuun sekä parhaimmillaan 50 %:n alennuksen normaaleista hinnoistamme. Tee seuraavasta valaistusprojektistasi menestys hyödyntämällä asiantuntijatiimimme kokemusta.
Valaistustiimimme asiakaspalvelijoineen on käytettävissäsi puhelimitse ja sähköpostitse:
Tel.: +358 9 4245 7555 (ma-pe klo 9:00-17:00)
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.