Tietoa meistä

20 000 valaisinta ja lamppua, noin 500 erittäin motivoitunutta ja ammatillisesti pätevää työntekijää, 15.000 m² toimisto- ja varastotilaa, 10 vuoden kokemus valaisintuotteiden myynnistä ja yli 100.000 positiivista asiakasarvostelua – nämä luvut kuvaavat Euroopan johtavan valaisin- ja lamppualan verkkokaupan menestystarinaa.

Andreas ja Thomas Rebmann

Kuinka kaikki alkoi

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Thomas Rebmann aloitti vuonna 1999 valikoitujen laatuvalaisimien myynnin eBayn kautta vastavalmistuneena sähköinsinöörinä. Resurssit olivat tuolloin hyvin rajallisia. Hän oli luova ja hyödynsi olemassa olevat resurssit maksimaalisesti – ja juuri tämä toimintatapa tekee Lampenweltin dynaamiseksi tänäkin päivänä.

Siitä, mikä oli aluksi pieni lisätulojen lähde, tuli huikea menestystarina. Yritys ymmärsi asiakkaiden tarpeet ja tarjosi ainutlaatuisen tuotevalikoiman.”1990-luvun lopulla verkkokauppa oli vasta aluillaan. Kuitenkin onnistuimme voittamaan asiakkaidemme ja toimittajiemme luottamuksen hyvällä palvelulla, voimakkaalla motivaatiolla ja suurella sinnikkyydellä”, muistelee Thomas Rebmann.

Yritysmuoto muuttuu

Vuonna 2002 yritys lanseerasi oman internetsivustonsa ja laajennetun tuotevalikoiman. Jatkuvasti kasvavassa asiakasryhmässä oli jo sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

Erityisen suuren tilauksen jälkeen Thoman Rebmann ja hänen veljensä Andreas päättivät perustaa Rebmann Lichtsysteme GbR-henkilöyrityksen vuonna 2004. Samana vuonna he ostivat domainin www.lampenwelt.de. Uuteen verkkokauppaohjelmistoon ja toiminnanohjausjärjestelmään investoiminen sekä intensiivinen työ asiakaslähtöisen tuotevalikoiman luomiseksi johtivat vuonna 2007 yrityksen rakennemuutokseen, jolloin syntyi yhteisyritys Lampenwelt GmbH & Co. KG.

Lampenweltin toimisto ja varasto
Saavutuksemme

Saavutukset

Yrityksen nopean kasvun saattelemana Lampenwelt muutti Schlitzin kaupunkiin vuonna 2009. Seuraavana vuonna yritys muutti entisestä metsäteollisuuden rakennuksesta rakentamiinsa uusiin toimistotiloihin, joissa toiminta jatkuu edelleen.

Modernista ja erottuvasta rakennuksesta, jonka sisäänkäynti on valaistu yöaikaan, on ihastuttava näkymä Schlitzin kaupunkiin päiväsaikaan. Rakennus rakennettiin toimistorakennusten viimeisimpien standardien mukaan, joten työntekijät voivat työskennellä tehokkaasti miellyttävässä ympäristössä.

Vuonna 2012 yritykselle myönnettiin Saksan menestyksekkäimmälle keskisuurelle yritykselle myönnettävä "Großer Preis des Mittelstandes” palkinto.

Parasta palvelua uuden logistiikkakeskuksen ansiosta

Uusi logistiikkakeskus avattiin vuonna 2012. Huippunykyaikaisen teknologian ansiosta Lampenwelt voi lähettää useita tuhansia paketteja päivittäin, ja suurempi varasto on myös parantanut toimituskykyä.

Lampenweltin logistiikkaosastolla yhdistyvät asiakaslähtöisyys, innovaatio ja uusin teknologia, minkä ansiosta voimme tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Logistiikkakeskuksemme Saksassa

 

Lampenwelt GmbH & Co. KG:sta tulee rakennemuutoksessa Lampenwelt GmbH

Toukokuussa 2015 Lampenwelt GmbH & Co. KG muuttui rajavastuuyhtiöksi, ja sen nimeksi tuli Lampenwelt GmbH. Osakkeenomistaja ja uusi toimitusjohtaja Walter Neumüller liittyi aikaisempien toimitusjohtajien joukkoon. Myös uusi osakkeenomistaja Christian Becker liittyy Lampenweltin johtoryhmään.

Uusi Lampenwelt noudattaa aikaisempaa ja hyväksi havaittua strategiaa: “Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme heidän unelmavalaistuksensa sekä asiantuntevia neuvoja”. Tämä toimintaohje on johtanut Lampenweltin kasvua, joka jatkuu myös tulevina vuosina.

Vuonna 2017 kansainvälinen investointiyritys 3i osti osake-enemmistön Lampenwelt GmbH:sta, mikä sopi yrityksen kasvusuunnitelmiin äärimmäisen hyvin.

Huhtikuussa 2018 Lampenwelt nimitti Oliver Merzin rahoitusjohtajaksi (CFO) sekä toimitusjohtaksi Thomas Rebmannin rinnalle. Ennen Lampenweltille tuloaan Merz työskenteli saksalaisen ProSiebenSat. 1 Media SE -yrityksen rahoitusjohtajana ja kuului ProSiebenSat. 1 TV Deutschlands GmbH -yrityksen johtoryhmään. Jälkimmäisessä roolissa hänen vastuualueisiinsa kuuluivat rahoitus ja taloushallinto, strategia ja operaatiot sekä liiketoimintatiedon hallinta ja data-analytiikka.

Asiakastyytyväisyys on aina etusijalla

Ensiluokkaiset asiakaspalvelijamme ottavat vastaan myös asiakkaiden kriittisen palautteen. He ovat auttavaisia, ystävällisiä, päteviä ja ennen kaikkea he nauttivat työstään ihmisten kanssa. Aivan alusta asti Lampenwelt on painottanut erityisesti parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Menestyvän yrityksen on aina varottava tulemasta omahyväiseksi ja sen on jatkuvasti pyrittävä parantamaan asiakaspalveluaan. Aluksi yksi henkilö oli yksin vastuussa asiakaspalvelustamme. Hänen omistautumisensa asiakkaillemme toi menestystä. Vähitellen asiakaspalveluumme on tullut kymmeniä uusia työntekijöitä, mutta jokaisella heistä on sama palveluasenne, joka oli Lampenweltin menestyksen avain alusta asti.

Asiakkaiden odotukset kasvavat. Kun verkkokauppa oli aivan aluillaan ja Lampenwelt haki ensimmäisiä kokemuksiaan eBayn kautta, oli ehjänä vastaanotettu tuote huomionarvoista. Tänään se on asiakkaiden oletus – täysin oikeutetusti. Juuri tästä syystä asiakaspalvelumme ei koskaan lepää laakereillaan, vaan sen on jatkuvasti uudistuttava ja saavutettava uusia päämääriä. Jokaiselta Lampenweltin työntekijältä kysytään päivittäin: Mitä voimme tehdä paremmin? Voimmeko parantaa tuotekuvia, antaa hyviä neuvoja oikean lampun löytämiseksi, pystymmekö lähettämään toimitusvahvistuksen nopeammin tai lisäämään tietoa verkkosivuillemme?

Lampenweltin asiakaspalvelun perussääntönä on ollut aivan alusta asti: Työntekijämme ovat kiitollisia kaikesta palautteesta, myös negatiivisesta, koska vain rehellisen palautteen avulla voimme parantaa palveluamme tarvittavalla tavalla.

Erittäin palveluhenkiset työtekijämme myötävaikuttavat yrityksen menestykseen joka päivä. Kuitenkin juuri asiakkaamme ja heidän palautteensa auttavat meitä kehittymään edelleen. Kohtelemme asiakkaitamme todella kuin kuninkaallisia.

 

Yrityksemme historia lyhyesti

 • 1999 - Ensimmäiset valaisimet ja lamput myydään Internetissä
 • 2002 - Yrityksen ensimmäinen internetsivusto lanseerataan
 • 2004 - Yritys Rebmann Lichtsysteme GbR perustetaan ja domain www.lampenwelt.de ostetaan
 • 2007 - Yritysmuoto muuttuu henkilöyrityksestä GbR yhteisyritykseksi Lampenwelt GmbH & Co. KG
 • 2009 - Muutto uusiin yritystiloihin Schlitziin
 • 2010 - Muutto uuteen, vastarakennettuun toimistorakennukseen
 • 2011 - Uuden logistiikkakeskuksen rakentaminen
 • 2012 - Uusi logistiikkakeskus avataan
 • 2013 - Uusi toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)
 • 2014 - ISO-sertifiointi DIN EN ISO 9001
 • 2014 - Uuden ja paremman verkkokaupan kehittäminen, uusi iskulause “a bright decision” ja uusi logo “click for light”
 • 2015 - Yhtiömuodon muutos kommandiittiyhtiöstä Lampenwelt GmbH & Co. KG rajavastuuyhtiöksi Lampenwelt GmbH
 • 2017 - Kansainvälinen investointiyritys 3i ostaa osake-enemmistön Lampenwelt GmbH:sta
 • 425 000 tuotetta varastossa
 • Yli 80 000 tyytyväistä asiakasta
 • Turvalliset ostokset

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat 10 €:n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.