Wai Ting -lattiavalaisin, johto punainen

2600421X
Wai Ting -lattiavalaisin, johto punainen, kastanja
A++
Alkaen  604,90 €
Sis. alv. Ei sis. alv. ilmainen toimitus Manner-Suomeen
runko luonnonväristä tammea runko mustaksi lakattua tammea runko öljyttyä kastanjaa

* Required Fields

Tämä tuote on tilapäisesti loppu varastosta

Less than 15 items available
 • Ilmainen toimitus
 • 60 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Tekniset tiedot

Domus

Wai Ting -lattiavalaisin, johto punainen

Tuotenro2600421X
ValmistajaDOMUS
EnergialuokkaA++

Tuotekuvaus

 • Flag of Germany Valmistettu Saksassa

Tyylikkäässä WAI TING -lattiavalaisimessa yhdistyy kaksi toimintoa


Valaisin ja naulakko! WAI TING -lattiavalaisimessa on sovitettu yhteen funktionaalinen design ja kaksinkertainen hyöty. Puurunko koostuu neljästä kulmatangosta. Ne on kiinnitetty toisiinsa pyöreäksi taivutetun poikittaislistan avulla, johon voi laittaa riippumaan vaateripustimen. Yksinkertaisen ja tyylikkään valaisimen suoralinjainen design tuo hienostuneisuutta toimistotiloihin, ja pienissä asunnoissa valaisinta voi käyttää korvaamaan naulakon, jolloin säästyy tilaa. Valaisimen kirkas lunopal-varjostin on tyylikäs. Se muistuttaa ulkoasultaan japanilaista paperivarjostinta ja antaa miellyttävän, lämpimän ja pehmeän valon. Valaisinrungon vaalean puun väri sointuu harmonisesti yhteen sen kanssa. Punainen tekstiilipäällysteinen virtajohto tuo kokonaisuuteen kauniin väriläiskän. Integroitu jalkahimmennin on käytännöllinen. Toimitukseen sisältyy lisäksi korkeajännitehalogeenilamppu. WAI TING -lattiavalaisin valmistetaan Saksassa aitona käsityönä.

Valaisimen varjostimen lunopal-materiaali on erittäin kestävää. Se kestää UV-säteilyä, joten se ei kellastu. Valaisin ei haurastu vuosienkaan jälkeen. Sen voi pestä helposti. Tämän laatuvalaisimen erikoisominaisuus on sen ympäristöystävällinen valmistustapa. Lunopal on puristettua polykarbonaattia. Materiaaliin tarvittava raaka-aine saadaan luonnollisista, uusiutuvista lähteistä. WAI TING ei sisällä lainkaan maaöljypohjaista muovia. Positiivista energiankulutuksen kannalta on myös se, että kuljetukset Saksassa sijaitsevan tuotantolaitoksen ja asiakkaiden välillä ovat lyhyitä.

WAI TING -lattiavalaisin tuo järjestystä ja miellyttävän valaistuksen. Se tukee funktionaalista asumistyyliä, ja sen valmistuksessa panostetaan ympäristöstandardien noudattamiseen. Samalla tuetaan saksalaista käsityötä. Kyseessä on ajanmukaiseen, tiedostavaan asumiseen sopiva sisustuselementti.

Energialuokka

A++ A+ A B C D E

Suosittelemme sinulle
  Questions about products? Want lighting planning? Our lamp world professional team is happy to help.
  Onko sinulla kysyttävää?

  Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • 425 000 tuotetta varastossa
  • Yli 80 000 tyytyväistä asiakasta
  • Turvalliset ostokset
  +358 9 3157 9451 Service

  Maanantaista perjantaihin
  klo 9.00 – 17.00