2600425X
 • Wai Ting lattiavalaisin tammi, johto antrasitti-2600425-01
Domus

Wai Ting-lattiavalaisin johto antrasiitti

* Required Fields

A++
Alkaen  604,90 €
Sis. 24 % alv excl. 24 % tax ilmainen toimitus Suomessa

Tämä tuote on tilapäisesti loppu varastosta

 • Ilmainen toimitus
 • 60 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat

Tekniset tiedot

Tuotenro2600425X
ValmistajaDOMUS
EnergialuokkaA++

Tuotteen kuvaus

Valmistettu Saksassa

Funktionaalinen WAI TING -lattiavalaisin toimii naulakkona


WAI TING -lattiavalaisin erottuu edukseen innovatiivisella designillään, jossa yhdistyy kaksi toimintoa. Valaistustarkoituksen ohella WAI TING-lattiavalaisinta voi käyttää naulakkona. Tammea oleva valaisinrunko koostuu neljästä yksittäisestä kulmatangosta. Taivutettu hopeanvärinen poikittaislista korvaa naulakon. Siihen voi laittaa vaateripustimen. Yksinkertainen ja suoralinjainen design rikastuttaa toimistotiloja ja pieniä asuntoja. Lattiavalaisin tarjoaa mielenkiintoisen järjestystä tuovan ratkaisun, joka korvaa naulakon ja säästää tilaa. Valaisimen valkoinen lunopal-varjostin muistuttaa paperivarjostinta ja antaa lämpimän, viihtyisän ja pehmeän valaistuksen. Värinsä puolesta se sointuu hyvin yhteen tumman tammirungon kanssa. Liitäntäjohdon antrasiitinvärinen tekstiilipäällyste on näyttävä. Käytännöllisiin etuihin lukeutuu lisäksi jalkahimmennin. Toimitukseen sisältyy korkeajännitehalogeenilamppu. WAI TING -lattiavalaisin on saksalaista käsityötä.

Valaisimen varjostimen lunopal-materiaali on erittäin kestävää. Se on puristettua polykarbonaattia ja kestää UV-säteilyä. Varjostin ei kellastu vuosienkaan saatossa eikä myöskään haurastu. Sen voi pestä helposti. Laatuvalaisimen erikoisominaisuus on sen ympäristöystävällinen valmistustapa. Lunopal-materiaaliin tarvittava raaka-aine on peräisin luonnollisista, uusiutuvista lähteistä. WAI TING -lattiavalaisin ei sisällä lainkaan maaöljypohjaisia muoveja. Tätä ympäristöystävällistä tuotantoa täydentävät lyhyet kuljetukset asiakkaille. Valaisin valmistetaan nimittäin kokonaan Saksassa.

WAI TING -lattiavalaisin tukee funktionaalista asumistyyliä, sen valmistuksessa panostetaan ympäristönormien noudattamiseen ja se on saksalaista käsityötä. Siten tämä sisustuselementti sopii erinomaisesti moderniin tiedostavaan elämäntapaan.

Energialuokka

A++ A+ A B C D E

Suosittelemme sinulle
  Autamme mielellämme!

  Ma-pe klo 9:00 – 17:00

  +358 9 3157 9451

  Lähetä sähköpostia

  Kysymykset ja vastaukset

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • 425 000 tuotetta varastossa
  • Yli 80 000 tyytyväistä asiakasta
  • Turvalliset ostokset
  +358 9 3157 9451

  Maanantaista perjantaihin
  klo 9.00 – 17.00