Minun tyylini, minun valoni - Valaisimet kaikkiin sisustustyyleihin

Mikä sisustustyyli sopii minulle? Tätä kysymystä voi tuskin ohittaa, jos haluaa tuntea olonsa todella kotoisaksi. Päätettyäsi tyylisi on vielä kovin työ edessä, nimittäin toisiinsa sopivien huonekalujen ja muiden sisustuselementtien metsästys – ellet sitten halua rikkoa tyyliäsi vielä sopivilla yksityiskohdilla.

Sisustusta suunniteltaessa ei voi missään tapauksessa unohtaa valaistuksen tärkeyttä, sillä valaisimet ovat tyylin ja yhtenäisyyden kannalta aivan yhtä tärkeitä sisustuselementtejä kuin muutkin huonekalut.

Etsitpä sitten valaisinta tiettyyn sisustustyyliin tai haet vielä inspiraatiota suosikkityylisi löytämiseen, ovat seuraavat tyylivinkit taatusti hyödyllisiä.

Modernin tyylin valaisimet

Modernin tyylin valaisimet ovat toiminnallisia ja keskittyvät olennaiseen – ollen silti jollain tapaa erityisiä. Erityinen olemus saavutetaan esimerkiksi poikkeuksellisen muotoilun kautta, tai käyttämällä erityistä materiaalia, joka kuitenkin yhdistyy muodossaan yhtenäiseksi designiksi. LED-valaisimet kuuluvat erityisesti moderniin sisustustyyliin kompaktin muotoilunsa ja energiaa säästävän teknologiansa vuoksi.

Tutustu moderneihin valaisimiin

Design-valaisimet, huoneen katseenvangitsijat

Yksilölliset, liioitellut ja sensaatiomaiset sisustusobjektit voivat muuttaa tilan täydellisesti. Näiden katseenvangitsijoiden tarkoituksena ei ole sulautua massaan, vaan tehdä vaikutus yllättävällä ulkonäöllään. Valaisimet ovat erityisen suosittu sisustuselementti suunnittelijoiden keskuudessa, ja siksi markkinoilta löytyykin valtava valikoima hyvin erityislaatuisia design-valaisimia. Mikä on sinun suosikkisi? Onko suosikkisi tarpeeksi valovoimainen kerätäkseen vieraidesi ihailevat katseet?

Tutustu Design-valaisimiin

Vintage-tyylin valaisimet

Vintage-tyylin rakentaminen edellyttää, että olet valmis näkemään vaivaa sisustustyylisi eteen. Inspiraatiota on hyvä lähteä etsimään todellisten vintage-fanien keskuudesta esimerkiksi kirpputoreilta tai antiikkiliikkeistä. Kovan työn palkkana on sataprosenttisesti ainutlaatuinen ympäristö, jollaista on turha yrittää etsiä muualta. Vintage-tyyliin kuuluu olennaisena osana tyyliä rikkovat elementit, jotka miellyttävät omistajaansa poikkeavalla olemuksellaan.
Useimmat vintage-tyyliä edustavat valaisimet eivät todellisuudessa ole iältään „vanhoja“, vaan suosittuun tyyliin sopiva ulkonäkö on haettu erityisen designin kautta.

Tutustu vintage-tyylin valaisimiin

Young living -tyylin nuorekkaat valaisimet

Tyylikäs, pinnalla oleva design ja laadukkuus sekä edullisuus eivät sulje toisiaan pois. Onneksi, sillä muutoin tyylikkään valaistuksen hankkiminen pitäisi aloittaa säästämällä! Valaistuksen tehtävänä ei ole ratkaista pelkästään sitä, istummeko neljän seinän sisällä pimeässä vai emme, vaan tehdä olomme kotoisaksi esimerkiksi televisiota katsellessamme tai hyvään kirjaan uppoutuessamme. Sopiva valaistus on tärkeä tekijä yleisen viihtyvyyden luomisessa kaikille ikäluokille.

Tutustu young living -tyylin valaisimiin

Kolmijalka-trendin muodikkaat valaisimet

Erityisen kodikas yhdistelmä puuta ja kangasvarjostinta, futuristisena tai kirkkaissa väreissä: kolmijalka-design on todellinen trendi! Myös kolmijalkavalaisimina tunnettu tuoteryhmä on niin suosittu, että markkinoilta löytyy jatkuvasti uusia kolmijalkaisia lattia- ja pöytälamppuja eri sisustustyyleihin.

Teollisen tyylin valaisimet

Tämän trendikkään tyylin sisustuselementit kertovat omaa tarinaansa elämää nähneen ulkonäön, käyttöjälkien sekä iän ja joskus jopa hylätyksi joutumisen muodostaman charmin avulla. Teollista tyyliä edustavat tilat ovat todellisuudessa paljon elävämpiä kuin mitä mielikuva kuormalavoista ja metalliämpäreistä antaisi ymmärtää.
Tämän sisustustyylin valaisimet korostavat teollista tunnelmaa ja lumoavat tehdasympäristöstä tuttujen yksityiskohtien, kuten esimerkiksi putkien, niittien ja venttiileiden luovalla käytöllä.

Tutustu teollisen tyylin valaisimiin

Skandinaavisen tyylin valaisimet

Skandinaavinen sisustustyyli yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin maailman ja luonnon. Ominaista tälle tyylille on puun käyttö materiaalina sekä valoisat värit, jotka yhdessä muodostavat modernin, mutta silti erityisen viihtyisän ja rauhallisen ympäristön.
Skandinaavisen sisustustyylin valaisimet on suunniteltu lähtökohtaisesti iskulauseen „Keep it simple“ pohjalta, joten turhat yksityiskohdat on jätetty pois yksinkertaisen kauniin designin esille tuomiseksi.

Tutustu skandinaavisen tyylin valaisimiin

Maalaistyylin valaisimet

Puhtaiden linjojen ja modernin designin sijaan monia ihmisiä viehättää nykyisin tyyli, joka muistuttaa idyllisestä ja lämminsydämisestä maalaiselämästä. Massiivipuiset vaatekaapit, ruudulliset vuodevaatteet ja nostalgiset seinäkellot ovat ominaisia maalaistyylille, josta löytyy nykyisin runsaasti eri variaatioita rustiikkisen ja modernin suuntauksen väliltä, jatkuen aina skandinaaviseen sisustustyyliin asti.
Maalaistyylin valaisimet ovat näin ollen keskenään yhtä erilaisia kuin tyylisuuntaus itse. Hae inspiraatiota kotisi sisustukseen takoraudasta ja puusta valmistetuista valaisimista!

Tutustu maalaistyylin valaisimiin

Klassisen tyylin valaisimet

Klassisen sisustustyylin huoneet ovat yksinkertaisen elegantteja ja usein ylellisiä. Tämä tyyli ei enää nykyisin vaadi välttämättä äärimmäisen korkeaa kattoa ja valtavia huoneita, sillä esimerkiksi huoneen keskipisteenä toimivia klassisia kattokruunuja on saatavilla myös pienempiin huoneisiin ja järkevään hintaan. Klassisen tyylin valaisimissa on usein haettu kiiltävää, jaloa ja koristeellista ulkonäköä luottaen materiaaleissa ylellisiin puulajeihin sekä messinkiin.

Tutustu klassisen tyylin valaisimiin

Harkittu tyylinrikkoja vai yksinkertaisesti inspiraation hakua: Valaisimet kaikista kategorioista

Mikä tyyli sopii minulle? Et ehkä ole täysin varma ja haluaisit hakea inspiraatiota sisustukseen. Tai ehkä kaipaat valaisinta, joka täysin poikkeavalla tyylillään rikkoisi harkitusti huoneesi tunnelmaa. Molempiin tilanteisiin voit käyttää hyväksesi valtavaa valikoimaamme – järjestettynä valaisintyypin mukaan.

  • 425 000 tuotetta varastossa
  • Yli 80 000 tyytyväistä asiakasta
  • Turvalliset ostokset

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat 10 €:n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.