Slamp Nuvem -riippuvalo, laajennettava, valkoinen

8503947X
Slamp Nuvem-riippuvalo, loputtomasti laajennettava
589,90 €
Sis. alv., ei sis. suurten tuotteiden toim.lisää. Ei muita toim.kuluja Suomeen.

Toimitusaika: 5-8 arkipäivää

 • Ilmainen toimitus
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Tekniset tiedot

Slamp

Slamp Nuvem-riippuvalo, loputtomasti laajennettava

Tuotenro 8503947X
Valmistaja SLAMP

Tuotekuvaus

 • Korkealaatuinen tuote

Vaikuttava design-riippuvalaisin Nuvem - portaattomasti muunneltava ja laajennettava


Riippuvalaisin Nuvem koostuu liitinten ja taittojen muodostamasta kokoonpantavasta järjestelmästä, jonka avulla moduuleja voidaan koota äärettömän usein. Suunnittelija Miguel Arruda kuvaili muotoiluaan sanoilla: "Emme tehneet valaisinta, vaan katon." Hän sanoi: "Emme tehneet valaisinta, vaan katon." Yksittäinen moduuli on kooltaan noin 1 m², ja se on muotoiltu hunajakennomaisesti siten, että loputon määrä kopioita voidaan liittää toisiinsa ja muodostaa vaihtelevia maisemia ja antaa niiden leijua huoneessa. Liitäntäjärjestelmä mahdollistaa myös loputtoman määrän erilaisia muotoja, joita voidaan muodostaa ja muunnella. Perusmoduuli toimitetaan ylös- ja alaspäin suuntautuvalla valopisteellä, ja sitä voidaan laajentaa lisämoduuleilla ja -valaisimilla. Nuvemia voidaan käyttää sekä yksityisissä asuintiloissa että julkisissa ympäristöissä, kuten hotellien ja ravintoloiden auloissa tai gallerioiden ja museoiden näyttelytiloissa, ja se toimii koristeellisena valonlähteenä, jossa on ylellistä tunnelmaa.

Miguel Arruda on kansainvälisesti tunnustettu kuvanveistäjä, arkkitehti, suunnittelija ja kouluttaja. Hän opetti Universidade de Lisboa -yliopistossa yli kahden vuosikymmenen ajan ja oli vierailevana luennoitsijana useilla kursseilla, joilla käsiteltiin suuria persoonallisuuksia, kuten Le Corbusieria. Hänen erikoisen riippuvalaisimensa järjestelmä on peräisin yhdestä hänen vuonna 1980 valmistuneesta veistoksestaan, jonka Slamp tulkitsi uudelleen.

Italialainen valaisinvalmistaja Slamp on perustamisestaan vuonna 1992 lähtien vakiinnuttanut asemansa markkinoilla korkealaatuisten designvalaisimien tuottajana. Roberto Zilianin perustama yritys perustuu yhteistyöhön kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden kanssa ja käyttää valaisimiensa tuotannossa yli 25 vuoden kokemusta kehityksestä ja tutkimuksesta.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset