Vain

Lisäalennus: 11 % väh. 109 €:sta | 14 % väh. 179 €:sta - lähes kaikesta

Riippu- ja kattovalaisimia jopa -65 %

Pylväsvalaisimet ruostumattomasta teräksestä

Suodattimet ja lajittelu
Suodattimet & lajittelu 0
Lajittelu Myydyimmät
Väri
Sis. liiketunnnistimen
Korkeus (cm)
Hinta
IP-luokitus
Merkki
Kanta
Suojausluokitus
Valmistettu Saksassa
Sisältää lampun
Kiinteästi asennettu LED
Älykotijärjestelmät
Valon väri (valikoima)
Sis. kaukosäätimen
Sis. katkaisijan
LED
Materiaali
Muoto
Tyyli
Merivedenkestävä
Lamppujen lukumäärä
Paristokäyttöinen
Halkaisija (cm)
Pituus (cm)
Syvyys (cm)
Leveys (cm)
Teho
133 kappaletta
Suodatin
454,90 €
125,90 €
440,63 €
Suos. hinta - 49,01 €
Suos. hinta 489,64 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
264,90 €
819,90 €
834,46 €
Suos. hinta - 92,83 €
Suos. hinta 927,29 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
849,90 €
1 292,10 €
909,90 €
529,90 €

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväsvalaisimet

Huippumodernia tyyliä kotipihalle

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväsvalaisimet tuovat tyylikästä, modernia ilmettä puutarhaan. Ne ovat ihanteellisia pihalla liikkujien turvallisuuden lisäämiseen sekä polkujen, ajoteiden, terassien, kukkapenkkien ja  kiinteistön rajojen valaisemiseen.

Teräksiset pylväsvalaisimet ovat rakenteeltaan jykeviä, helposti puhdistettavia ja korroosionkestäviä. Aurinkokennolla varustetut mallit eivät vaadi sähköjohtojen vetämistä ja upotusta, minkä lisäksi ne valaisevat ilmaisella, auringosta peräisin olevalla energialla.

pollarivalaisin ruostumaton teras

Onko teräksisiä pylväsvalaisimia saatavilla integroidulla liiketunnistimella varustettuina?

Hyvin monissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pylväsvalaisimissa on sisäänrakennetun liiketunnistimen lisäksi myös hämärätunnistin, joka estää valon syttymisen silloin, kun on muutenkin tarpeeksi valoisaa. Tarkista ennen ostopäätöstä tuotekuvauksesta, että valaisimessa varmasti on integroitu tunnistin.

Jos asennat pylväsvalaisimen pihatielle, kannattaa sinun kiinnittää huomiota myös liiketunnistimen suurimpaan mahdolliseen havaitsemiskulmaan. Lähtökohtana on, että tunnistuskulman tulisi olla vähintään 120 astetta. Helpoimmalla pääset ostamalla mallin, jonka tunnistuskulma on varmasti riittävän laaja, ja säätämällä sen peitelevyillä myöhemmin kohdalleen.

Käytetäänkö pylväsvalaisimissa led-valonlähteitä?

Pylväsvalaisimissa käytetään nykyisin kaikkien muidenkin ulkovalaisinten tavoin pääsääntöisesti led-valaistusteknologiaa. Erityiset hyvin ledit sopivat liiketunnistimelliseen valaisimeen, sillä ne saavuttavat täyden kirkkautensa heti syttyessään.

Perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna led-valonlähteet kestävät myös jopa 25 kertaa pidempään ja säästävät jopa 90 % sähköä.

pollarivalaisin ruostumaton teras
pollarivalaisin ruostumaton teras

Mitä hyötyä aurinkokäyttöiset pylväsvalaisimet tarjoavat?

Verkkokauppamme valikoimassa on sekä verkkovirralla että aurinkoenergialla toimivia pylväsvalaisimia. Aurinkokennolla varustettujen mallien tarjoamat edut ovat:

  • Valaisimista ei koidu sähkökustannuksia

  • Asennusta varten ei tarvita sähköliitäntää

Aurinkoenergialla varustetut pihavalot toimivat Suomen olosuhteissa hyvin keväästä syksyyn, ja ne ovatkin suosittuja niin terassilla kuin puutarhassakin. Talvella auringonvalon määrä jää usein riittämättömäksi, varsinkin Pohjois-Suomessa, eikä akkuun kerätty lataus riitä valaisemaan pimeän ajan läpi. Muistathan aina aurinkokäyttöisiä valaisimia ostaessasi, että niitä ei ikinä tule asentaa paikkoihin, joissa jatkuvasti toimiva valo on turvallisuuden kannalta välttämätön. Tällaiset alueet tulisi valaista aina verkkovirtaan kytketyillä ulkovalaisimilla.

Kuinka kauas toisistaan pylväsvalaisimet tulisi asettaa?

Kun ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pylväsvalaisimia halutaan asentaa useampia, esimerkiksi valaisemaan pitkä polku kokonaan, on tärkeää kiinnittää huomiota valaisinten keskinäisiin etäisyyksiin. Jos valaisimet asennetaan liian kauas toisistaan, on seurauksena liian suuri valon ja varjon kontrasti, joka nostaa kompastumisriskiä oleellisesti. Pylväsvalaisimia ketjuttaessa kannattaa suosia tuotteita, joiden valopiste sijaitsee korkealla, sillä ne valaisevat laajemman alueen.

Suunnitellessasi tämän tyyppistä valaistusta kannattaa miettiä myös sitä, miten pylväsvalaisinten tulisi valaista. Tarjolla on nimittäin malleja, joiden valokeila suunnataan suoraan polulle, jolloin ympäristö jää valaisematta, kuten myös laajemmin valaisevia valaisimia, jotka sytyttyään valaisevat myös lähiympäristön.

teraeksinen pollarivalaisin

Jäikö sinulle kysymyksiä teräksisiin pylväsvalaisimiin tai yleisesti pihavalaistukseen liittyen? Asiakaspalvelumme neuvoo sinua sopivien tuotteiden valinnassa. Tavoitat meidät numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2024 Lampenwelt GmbH