Pylväsvalaisimet ruostumattomasta teräksestä

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväsvalaisimet

  Huippumodernia tyyliä kotipihalle

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväsvalaisimet tuovat tyylikästä, modernia ilmettä puutarhaan. Ne ovat ihanteellisia pihalla liikkujien turvallisuuden lisäämiseen sekä polkujen, ajoteiden, terassien, kukkapenkkien ja  kiinteistön rajojen valaisemiseen.

  Teräksiset pylväsvalaisimet ovat rakenteeltaan jykeviä, helposti puhdistettavia ja korroosionkestäviä. Aurinkokennolla varustetut mallit eivät vaadi sähköjohtojen vetämistä ja upotusta, minkä lisäksi ne valaisevat ilmaisella, auringosta peräisin olevalla energialla.

  pollarivalaisin ruostumaton teras

  Onko teräksisiä pylväsvalaisimia saatavilla integroidulla liiketunnistimella varustettuina?

  Hyvin monissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pylväsvalaisimissa on sisäänrakennetun liiketunnistimen lisäksi myös hämärätunnistin, joka estää valon syttymisen silloin, kun on muutenkin tarpeeksi valoisaa. Tarkista ennen ostopäätöstä tuotekuvauksesta, että valaisimessa varmasti on integroitu tunnistin.

  Jos asennat pylväsvalaisimen pihatielle, kannattaa sinun kiinnittää huomiota myös liiketunnistimen suurimpaan mahdolliseen havaitsemiskulmaan. Lähtökohtana on, että tunnistuskulman tulisi olla vähintään 120 astetta. Helpoimmalla pääset ostamalla mallin, jonka tunnistuskulma on varmasti riittävän laaja, ja säätämällä sen peitelevyillä myöhemmin kohdalleen.

  Käytetäänkö pylväsvalaisimissa led-valonlähteitä?

  Pylväsvalaisimissa käytetään nykyisin kaikkien muidenkin ulkovalaisinten tavoin pääsääntöisesti led-valaistusteknologiaa. Erityiset hyvin ledit sopivat liiketunnistimelliseen valaisimeen, sillä ne saavuttavat täyden kirkkautensa heti syttyessään.

  Perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna led-valonlähteet kestävät myös jopa 25 kertaa pidempään ja säästävät jopa 90 % sähköä.

  pollarivalaisin ruostumaton teras
  pollarivalaisin ruostumaton teras

  Mitä hyötyä aurinkokäyttöiset pylväsvalaisimet tarjoavat?

  Verkkokauppamme valikoimassa on sekä verkkovirralla että aurinkoenergialla toimivia pylväsvalaisimia. Aurinkokennolla varustettujen mallien tarjoamat edut ovat:

  • Valaisimista ei koidu sähkökustannuksia
  • Asennusta varten ei tarvita sähköliitäntää

  Aurinkoenergialla varustetut pihavalot toimivat Suomen olosuhteissa hyvin keväästä syksyyn, ja ne ovatkin suosittuja niin terassilla kuin puutarhassakin. Talvella auringonvalon määrä jää usein riittämättömäksi, varsinkin Pohjois-Suomessa, eikä akkuun kerätty lataus riitä valaisemaan pimeän ajan läpi. Muistathan aina aurinkokäyttöisiä valaisimia ostaessasi, että niitä ei ikinä tule asentaa paikkoihin, joissa jatkuvasti toimiva valo on turvallisuuden kannalta välttämätön. Tällaiset alueet tulisi valaista aina verkkovirtaan kytketyillä ulkovalaisimilla.

  Kuinka kauas toisistaan pylväsvalaisimet tulisi asettaa?

  Kun ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pylväsvalaisimia halutaan asentaa useampia, esimerkiksi valaisemaan pitkä polku kokonaan, on tärkeää kiinnittää huomiota valaisinten keskinäisiin etäisyyksiin. Jos valaisimet asennetaan liian kauas toisistaan, on seurauksena liian suuri valon ja varjon kontrasti, joka nostaa kompastumisriskiä oleellisesti. Pylväsvalaisimia ketjuttaessa kannattaa suosia tuotteita, joiden valopiste sijaitsee korkealla, sillä ne valaisevat laajemman alueen.

  Suunnitellessasi tämän tyyppistä valaistusta kannattaa miettiä myös sitä, miten pylväsvalaisinten tulisi valaista. Tarjolla on nimittäin malleja, joiden valokeila suunnataan suoraan polulle, jolloin ympäristö jää valaisematta, kuten myös laajemmin valaisevia valaisimia, jotka sytyttyään valaisevat myös lähiympäristön.

  teraeksinen pollarivalaisin

  Jäikö sinulle kysymyksiä teräksisiin pylväsvalaisimiin tai yleisesti pihavalaistukseen liittyen? Asiakaspalvelumme neuvoo sinua sopivien tuotteiden valinnassa. Tavoitat meidät numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.