Ainutlaatuiset valaisimet puusta

Puu tuo luonnollisella ulkonäöllään ainutlaatuisen lämpimän tunnelman kotiin. Tämä materiaali on erittäin monipuolinen, sillä esimerkiksi hiomalla, lakkaamalla tai kiillottamalla sen ulkoasua voidaan muuttaa merkittävästi. Puisten valaisinten joukosta löytyy jokaiseen makuun sopiva tuote, sillä monipuolinen valikoima kattaa esimerkiksi trendikkäät puun ja kangasvarjostimien yhdistelmät, erilaiset puusta valmistetut sälevalaisimet sekä aidoista oksista sommitellut rakenteet.

Kauniit riippuvalaisimet

Trendikkäissä riippuvalaisimissa puiset palkit yhdistyvät useampaan lamppuun, jolloin lopputuloksena on kaunis valaisinten kimppu. Puisen tangon ympärille kietoutuvat johdot ovat tärkeä osa tätä trendiä. Valaisimissa käytetään useimmiten joko betonia tyylitteleviä tai häkkimäisiä varjostimia, tai varjostimet puuttuvat täysin ja moderni ulkonäkö saavutetaan filamenttilamppuja käyttämällä.

~ luova katseenkääntäjä ~

Trendikäs riippuvalaisin puusta | 5517655

Materiaalisekoitus puusta ja kankaasta

Skandinaaviseen tyyliin sopii täydellisesti puun ja tekstiilivarjostimen symbioosi, joka luo puhtaan ja tunnelmallisen, yksinkertaisen muodon. Kankainen varjostin tekee lampun valosta pehmeän ja lämpimän.

~ pohjoismaista tyyliä ~

Skandityylin pöytävalaisin

Näyttävä keveys

Puusta valmistettu säleikkö antaa lampunvarjostimena valaisimelle hyvin erityisen ulkonäön. Puiset säleikkövalaisimet sopivat hyvin tilan katseenvangitsijaksi, minkä lisäksi säleiden välistä loistava valo saa aikaan hyvin tunnelmallisen ilmapiirin.

~ valon harmoninen leikki ~

Valaisin puulamelli

Ainutlaatuiset kappaleet suoraan luonnosta

Kauneimmat valaisimet syntyvät vähemmän yllättäen puukappaleista, joita on käsitelty mahdollisimman vähän. Tällaisilla sisustuselementeillä on yksilöllinen luonne ja ne henkivät luonnollisuutta. Aidot oksat, ajopuut ja yhteen punotut pajupuut keräävät takuulla katseet.

~ ainutlaatuinen tyyli ~

Jalkalamppu puusta
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat 10 €:n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.