Paulmann URail

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Paulmann URail-kiskovalaisimet

  Liikuta valaisimia tarpeen mukaan

  Jos kotonasi on suuri tai muodoltaan epätavallinen huone, tiedät jo kuinka hankalaa sellaisen valaisu voi olla. Paulmann URail -kiskojärjestelmällä saat valaistua niin U:n, L:n kuin T:nkin muotoiset huoneet ilman katvealueita.

  urail spotti pyeoreae schs led musta himmennettaevae

  Mikä on Paulmann URail -kiskovalaisinjärjestelmä?

  Paulmann URail on 230-volttinen, Red Dot -muotoilupalkinnon voittanut kiskojärjestelmä, joka asennetaan suoraan virtalähteeseen, joten välimuuntajaa ei tarvita.

  URail kestää jopa 1 000 watin kulutuksen ja kiskon joustavuuden ansiosta se pystyy valaisemaan monimutkaisimmatkin L:n, T:n tai U:n muotoiset huoneet. Saatavilla olevien lisäosien ansiosta myöskään huoneet, joiden katon kaltevuus on maksimissaan 45 astetta, eivät enää ole ongelmallisia.

  Mitä täytyy huomioida ennen URail-kiskovalaisinjärjestelmän asennusta?

  Ennen URail-järjestelmän komponenttien tilausta on syytä tutustua kunnolla huoneeseen, johon kiskovalaisimet tullaan asentamaan.

  Ensimmäisenä tulee miettiä huoneessa olevien sähköliitäntöjen sijaintia, kuten myös järjestelmän virtalähteen sijaintia. Sähköliitännän sijainti vaikuttaa siihen, tuleeko järjestelmän virtakomponentin olla kiskon päätykappale vai ei. Sopivia URail-osia käyttämällä sähköliitännän ja virtalähteen keskinäinen etäisyys voi olla pisimmillään 50 cm, jolloin kytkentä on vielä mahdollista tehdä URail-virtakaapelilla.

  Valaisinkiskon jatkopaloja on tarjolla 10 cm:n, 50 cm:n, 1 metrin ja 2 metrin mittaisina. Jos tarvitset pidemmän pätkän kiskoa, voit yhdistää lyhyempiä paloja toisiinsa käyttämällä liitäntäkomponentteja.

  Halutuista haarautumiskohdista ja suunnan muutoksista riippuen kiskoihin voi kiinnittää lisäliittimiä:

  spottivalaisin urail kromi matta
  • L-liittimet 90 asteen kulmiin
  • Joustavat Flex-liittimet vaihteleviin kulmiin
  • T- ja X-liittimet haarautuviin tai risteäviin kiskoihin

  Paulmann URail -valikoimasta löytyy korkealaatuisia spotti- ja riippuvalaisimia sekä led-paneeleja ja koristevaloja.

  urail paeaetyosa valkoinen

  Päätyosa

  himmennyskytkin urail kiskopala valkoinen

  Switch-lisäosa

  urail flex liitinosa kromi matta

  Joustava Flex-liitin

  urail kohdevalaisin tubo schs led musta

  Miten URail-järjestelmä asennetaan?

  Ideaalitilanteessa olet piirtänyt kattoon mittojen mukaisen hahmotelman kiskovalaisinjärjestelmän reitistä. Aloita asennus kiinnittämällä virransyötön sisältämä komponentti ja varmista, että se on riittävän lähellä katon sähköliitäntää. Tämän jälkeen voit jatkaa pala palalta kiskon kokoamista ja kiinnittämistä. Jos URail-järjestelmää ei asenneta suoraan kattoon, on käytettävä vinoon kattoon tarkoitettuja paloja.

  Kun kiskon asennus on valmis, on valaisimet helppo kiinnittää siihen.

  Suosittelemme käyttämään URail-kiskojärjestelmän asennukseen sähkömiestä, jotta lopputulos on turvallinen.

  Jäikö sinulle kysyttävää URail-kiskojärjestelmästä? Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.