Maalaistyyliset seinävalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Modernin maalaistyylin seinävalaisimet sopivat myös kaupunkiasuntoon

  Maalaistyyli on ollut jo vuosia osa moderneja kaupunkiasuntoja. Tällöin ei kuitenkaan puhuta vanhanaikaisesta maaseudun tyylistä, joka on useimmille tuttu ikääntyneistä maalaistaloista. Maalaistyylin moderni versio leikittelee nykyaikaisilla, pohjoismaisilla elementeillä ja soveltuu hyvin myös suurkaupunkien tunnelmaan. Muistathan sijoittaa seinävalaisimesi aina näkyvään paikkaan katseen korkeudelle, jotta ne pääsevät osallistumaan osaltaan huoneen koristamiseen.

  Maalaistyylin erityisominaisuudet

  Modernin maalaistyylin keskiössä ovat mukavuus ja luonnollisuus, jotka yhdistyvät selkeissä linjoissa ja trendikkäässä muotoilussa. Maalaistyylin moderniin suuntaukseen kuuluvat materiaaleina erityisesti massiivipuu, keramiikka, lasi ja rauta, jotka osaltaan muistuttavat perinteisestä maalaistyylistä.

  seinaevalaisin maalaistyyli
  seinaevalaisin maalaistyyli
  seinaevalaisin maalaistyyli

  Seinävalaisimen sijoittaminen

  Jo seinävalaisinta valitessa tulisi kiinnittää huomiota siihen, ettei sen valo häikäise, eli valaisimen lamppuun ei tulisi olla suoraa näköyhteyttä. Suositut ja käytännölliset seinävalaisinmallit kohdistavat valon joko ylös- tai alaspäin, joten sijaintipaikka voidaan valita hyvin joustavasti. Kun valaisin asennetaan seinän ylimmän kolmanneksen kohdalle eli suunnilleen silmien korkeudelle, on valaisin näkyvillä, mutta sen lamppu jää piiloon. Alas- tai ylöspäin valon suuntavat seinälamput saavat aikaan miellyttävän, epäsuoran valaistuksen, joka sopii erinomaisesti maalaistyyliin.

  Muista: Tarjolla on myös seinävalaisimia, jotka eivät häikäise lainkaan, katselipa niitä mistä kulmasta tahansa. Täysin häikäisemättömiä malleja ovat esimerkiksi satinoidulla varjostimella varustetut seinävalaisimet, joissa valon kirkkaus ei kuitenkaan varjostimen materiaalin vuoksi juurikaan vähene.

  Seinävalaisimen asentaminen

  Seinävalaisin on siis asennettava niin, että sen valo ei häikäise, eli lamppua itsessään ei tulisi nähdä. Tarkalleen ottaen asennuskorkeudeksi suositellaan tyypillisesti noin 1,70-1,80 metriä, toisen tunnetun nyrkkisäännön ollessa noin 5 senttimetriä silmien korkeuden yläpuolelle.

  Tutustu ennen asennusta käyttöohjeen neuvoihin ja turvallisuusohjeisiin. Asennus on lähtökohtaisesti aina paras antaa sähköalan ammattilaisen hoidettavaksi, sillä turvallisuus on tietenkin ensisijaisen tärkeää.  

  Trendikkäät valkoiset seinävalaisimet

  Maalaistyyli ja valkoinen väri kulkevat tietenkin käsi kädessä. Tässä yhdistelmässä keramiikka toimii erityisen sopivana materiaalina, sillä näiden kolmen ominaisuuden yhdistelmänä lopputuloksena on maalaistyyliseen keittiöön sopiva, näyttävä valaisin. Valkoinen väri toimi seinävalaisimessa toki myös olo- ja ruokailuhuoneessa, erityisesti jos se voidaan yhdistää puisiin, vintage-tyylisiin esineisiin. Valkoiseen maalaistyyliin sopii myös alabasterilasi, jonka vaaleista sävyistä tulee upeasti osa romanttista maalaistyyliä. 

  seinaevalaisin maalaistyyli
  seinaevalaisin maalaistyyli
  seinaevalaisin maalaistyyli

  Katkaisimella varustetut maalaistyylin seinävalaisimet

  Jos haluat kytkeä valon päälle ja pois suoraan valaisimesta, kannattaa sinun keskittyä veto- tai vipukatkaisimella varustettuihin malleihin. Käyttämällä verkkokaupassamme suodatinta ”Sis. katkaisijan” saat esiin kaikki tuotteet, joissa katkaisija on integroitu valaisimeen. Mikäli tarvitset apua sopivan tuotteen etsimisessä, voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta.

  Takorautaiset seinävalaisimet

  Maalaistyyli tuo useimmille mieleen rustiikkiset ja antiikkiset esineet, mikä seinävalaisinten osalta tarkoittaa usein mielikuvaa takoraudasta. Jos pidät metallin jykevästä ilmeestä, niin kaiva ihmeessä makuusi sopivat valaisinvaihtoehdot esiin verkkokaupassamme materiaali-suodattimen avulla. Valikoimassamme on moderniin ja urbaaniin, maalaistyyliseen asuntoon sopivien seinävalaisinten lisäksi myös perinteiseen maalaistaloon sopivia, viehättäviä vaihtoehtoja.

  seinaevalaisin maalaistyyli

  Maalaistyyliset seinäkyntteliköt

  Seinäkyntteliköt ja -soihdut sopivat muuallekin kuin kartanoihin ja linnoihin, sillä ne tuovat näyttävyyttä myös maalaistyyliseen asuntoon. Modernit kyntteliköt ovat hoikkalinjaisia ja ulkonäöltään hyvin rustiikkisia. Jos soihtumaiset valaisimet miellyttävät silmääsi, suosittelemme tutustumaan myös verkkokauppamme seinäsoihtuihin.

  Onko sinulla vielä kysyttävää modernista maalaistyylistä ja sen ominaisuuksista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse valitsemalla +358 9 3157 9451 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.