Lasi: monikäyttöinen materiaali

Lasi on yksi rakastetuimpia materiaaleja niin sisustajien kuin valaisinsuunnittelijoidenkin joukossa. Syytä lasin suosioon ei tarvitse erikseen miettiä: tämä materiaali on erityisen monipuolinen ja mahdollistaa hyvin erilaiset designit. Opaalin värinen lasi on jälleen trendikäs, ja sitä yhdistetäänkin nyt pinnalla oleviin väreihin ja muotoihin. Toinen merkittävä trendi on läpinäkyvä lasi.

~ lasi täysin uudessa valossa ~


Riippuvalaisin lasinen

Valo & lasi: todellinen unelmatiimi


valoa ja lasialasinen_poeytaevalaisin

Lasi on yksi suosituimpia materiaaleja niin pöytä-, riippu- kuin seinävalaisimissakin. Tällä hetkellä erityisen trendikkäitä ovat kirkkaalla lasikuvulla tai lasisella jalalla varustetut mallit. Kuvioidun lasin lisäksi myös täysin sileä lasipinta on suosittu ominaisuus.

~ meidän suosikkityylimme ~

Lasisten valaisinten valikoimaan

Tyyliin sopivia valaisimia

Opaalilasi on palannut


Lasivalaisin opaali
Seinävalaisin lasikuula

Opaalilasinen varjostin tarjoaa täydellisen pehmeän ja samalla häikäisemättömän valon. Tämä tyyli on palannut trenditietoiseen sisustukseen uudella, raikkaalla ilmeellä. Erityisen pidetty yhdistelmä on tällä hetkellä opaalilasi ja joko kultaiset tai hopeiset yksityiskohdat valaisimen rungon muotoilussa.

~ tyylikäs comeback ~

Tyyliin sopivia valaisimia

Muodot, värit ja kuviot uusina yhdistelminä


Pöytävalaisin trendikäsVärikkäät riippuvalaisimet

Lasin monipuolisuus ei rajoitu pelkästään läpinäkyviin uutuuksiin, sillä myös värikkäät, lasiset valaisimet ovat erittäin haluttuja. Värien laajasta skaalasta löytyy esimerkiksi keltainen, sininen, vihreä, vaaleanpunainen, kultainen ja erityisen trendikäs musta. Erityisen näyttäviä ovat valaisimet, joissa kaunis väri yhdistyy silmiinpistävän tarkkaan lasin pinnan viimeistelyyn.

~ valaisevat trendivärit ~

Lasisten valaisinten valikoimaan

Kaunis lasivarjostin

Tyyliin sopivia valaisimia
  • 425 000 tuotetta varastossa
  • Yli 80 000 tyytyväistä asiakasta
  • Turvalliset ostokset
+358 9 3157 9451

Maanantaista perjantaihin
klo 10.00 – 13.00 & 13.30 – 17.00

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat 10 €:n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2021 asti. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.