Lasi on yksi rakastetuimpia materiaaleja niin sisustajien kuin valaisinsuunnittelijoidenkin joukossa. Syytä lasin suosioon ei tarvitse erikseen miettiä: tämä materiaali on erityisen monipuolinen ja mahdollistaa hyvin erilaiset designit. Opaalin värinen lasi on jälleen trendikäs, ja sitä yhdistetäänkin nyt pinnalla oleviin väreihin ja muotoihin. Toinen merkittävä trendi on läpinäkyvä lasi.

~ lasi täysin uudessa valossa ~


Valo & lasi: todellinen unelmatiimi


Lasi on yksi suosituimpia materiaaleja niin pöytä-, riippu- kuin seinävalaisimissakin. Tällä hetkellä erityisen trendikkäitä ovat kirkkaalla lasikuvulla tai lasisella jalalla varustetut mallit. Kuvioidun lasin lisäksi myös täysin sileä lasipinta on suosittu ominaisuus.

~ meidän suosikkityylimme ~

Tyyliin sopivia valaisimia

Opaalilasi on palannut


Opaalilasinen varjostin tarjoaa täydellisen pehmeän ja samalla häikäisemättömän valon. Tämä tyyli on palannut trenditietoiseen sisustukseen uudella, raikkaalla ilmeellä. Erityisen pidetty yhdistelmä on tällä hetkellä opaalilasi ja joko kultaiset tai hopeiset yksityiskohdat valaisimen rungon muotoilussa.

~ tyylikäs comeback ~

Tyyliin sopivia valaisimia

Muodot, värit ja kuviot uusina yhdistelminä


Lasin monipuolisuus ei rajoitu pelkästään läpinäkyviin uutuuksiin, sillä myös värikkäät, lasiset valaisimet ovat erittäin haluttuja. Värien laajasta skaalasta löytyy esimerkiksi keltainen, sininen, vihreä, vaaleanpunainen, kultainen ja erityisen trendikäs musta. Erityisen näyttäviä ovat valaisimet, joissa kaunis väri yhdistyy silmiinpistävän tarkkaan lasin pinnan viimeistelyyn.

~ valaisevat trendivärit ~

Tyyliin sopivia valaisimia

Savulasi teki comebackin!


Savulasi oli erittäin suosittu sisustusmateriaali 60- ja 70-luvuilla. Savulasi valmistetaan lisäämällä sulatusprosessin aikana metallioksideja kirkkaan lasimassan joukkoon. Materiaali sopii hyvin valaisimiin, sillä lopputuloksena on kauniin harmaa lasikupu, jonka läpi valonlähde on kuitenkin nähtävissä.

~ palanen retroa ~

Tyyliin sopivia valaisimia
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.