Valaistusideoita keittiöön

Keittiön perimmäinen funktio on tarjota sopiva tila pilkkomiseen, ruoanlaittoon ja leipomiseen, mutta modernissa kodissa tästä huoneesta tehdään tunnelmaltaan sellainen, et siellä on mukava viettää aikaa muutenkin. Valaistuksen osalta haasteena on yhdistää tyyli ja toiminnallisuus toisiinsa siten, että kummastaan ei tarvitse tinkiä. Parhaassa tapauksessa työtasoille luodaan kirkas ja häikäisemätön valaistus, samalla kun ulkonäöltään tyylikkäät valaisimet luovat tunnelmallisempaa ja kodikasta valaistusta keittiöön.

Uutta ja tyylikästä

Hieman luovuutta, kiitos!

Hauskat katseenvangitsijat

Sisustukseen on helppo tuoda asennetta elementeillä, jotka epätavallisella tai hauskalla ulkonäöllään kiinnittävät välittömästi huomion. Keittiön valaistus ei tietenkään ole poikkeus, joten valinnanvaraa riittää. Yksi hauska idea on kirjoittaa liidulla sopivan valaisimen pintaan tarjoiltava menu, tai sisustaa pullon, kupin tai tölkin muotoisilla valaisimilla. Tällaiset valaistusratkaisut tarjoavat takuuvarmasti puheenaihetta vieraiden saapuessa.

Lisää design-valaisimia

Keittiön riippuvalaisimet

Suosittelemme

Tyylikäs valaistus riippuvalaisimilla!

Ruokapöytä, työtasot jne.

Jos keittiö on kooltaan niin suuri, että sinne mahtuu ruokapöytä, on riippuvalaisin tietenkin paras mahdollinen vaihtoehto niin tunnelmallisiin illanistujaisiin kuin arkipäivän ruokailuihinkin. Riippuvalaisin toimii loistavasti myös saareketyyppisten työtasojen valaisemisessa sekä irrallisena, huoneen yleisvalaistuksesta huolehtivana valonlähteenä. Tietystä sisustustyylistä pitävälle riippuvalaisimet tarjoavat hienon mahdollisuuden tuoda omaa makua näyttävästi esille, olipa kyse sitten värikkäistä retrovalaisimista tai maanläheisistä luonnonmateriaaleista.

Lisää riippuvalaisimia

Riippuvalaisin keittiöön

Suosittelemme

Kirkas valo joka kulmaan

Tunnelmaa ja toimivuutta

Erilaisia kalusteisiin asennettavia valaisimia on runsaasti tarjolla. Erityisen käytännöllisiä kalustevalaisimet ovat keittiön työtason valaisemisessa, jolloin terävän veitsen käyttöä ei riittävän valon vuoksi tarvitse pelätä. Toinen kalustevalaisinten yleinen käyttötarkoitus on kauniiden esineiden, kuten posliiniastioiden, esilletuonti. Tässä tapauksessa valaistuksen tarkoitus on luoda miellyttävää ja kodikasta tunnelmaa. Työtasojen lisäksi kalustevalaisimia käytetään yleisesti hyllyjen ja vitriinien valaisemiseen ja niiden sisällön korostamiseen.

Lisää kalustevalaisimia

Kaapinalusvalot

Suosittelemme

Käytännöllinen koriste seinään

Tyylikkäät seinävalaisimet

Valon ei tarvitse tulla keittiössäkään välttämättä ylhäältä päin, sillä seinävalaisimet ovat hyvä vaihtoehto sekä koko keittiön että sen tietyn osan valaisuun. Valtava valikoima kattaa niin epäsuoraa valoa seinille säteilevät lamput kuin näkyvillä valonlähteillä varustetut valaisimetkin, joten rajoja oman vision toteuttamiseen varsinaisesti ei ole. Seinävalaisimia valittaessa on syytä kiinnittää erityistä huomiota niiden ulkonäköön, sillä silmänkorkeudelle asennettuna niitä ei voi olla huomaamatta, vaikka valo juuri sillä hetkellä ei palaisikaan.

Lisää seinävalaisimia

Seinävalaisimet keittiöön

Suosittelemme

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.