Lumihiutale

All I want for Christmas … are lights!

Joulutrendit 2020

Joulun aika ei ole vain lasten juhlaa, sillä se antaa myös kovimmille sisustusintoilijoille täydellisen mahdollisuuden toteuttaa itseään glamourin, glitterin ja valaistuksen osalta tavalla, joka muina vuodenaikoina olisi jo yliampuva. Parasta on tietysti se, että koristeltavaa riittää. Jos haluat luoda loistavan joulutunnelman kotiisi, on oman sisustusmakusi seuraaminen helppoa, sillä jouluvaloja on saatavilla monissa eri tyyleissä. Metallin eri sävyt kuten myös skandinaavinen tyyli ovat nyt trendikkäitä, vaikka klassisen juhlava tyyli pysyykin yhä suurimpana suosikkina.

Hyvää
metallista joulua

Suosituimmista sisustustrendeistä tuskin mikään muu yhdistyy jouluvalaistukseen yhtä kauniisti kuin metalli. Kuparin, kullan ja hopean sävyt tuovat sisustukseen erityistä lämpöä. Suosittuja jouluvaloja ovat erilaiset tähdet, valoketjut ja led-kynttilät.

Mainitsiko joku
glitterin?

Erilaisia kullan- ja hopeanvärisiä nauhoja on käytetty pitkään joulukoristeena. Metallic chic -tyyli yhdistää nämä sävyt kauniisti valoon, jolloin kimallusta riittää vielä aiempaa enemmän. Lopputuloksena on säihkyviä koristeita, jotka eivät varmasti jää huomaamatta.

Metallic chic -valaisimet – esimerkkejä

Lumihiutale

Pohjoismainen
koristelutyyli

Skandinaavinen sisustustyyli edustaa mukavuutta ja tunnelmallisuutta, mikä toimii erinomaisesti myös jouluvalaistuksessa. Tällä hetkellä erityisen trendikkäitä joulutuotteita ovat puiset jouluhahmot valkoisin yksityiskohdin. Myös valaistut poronsarvet sekä erilaiset silhuetit ovat suosittuja.

Petteri Punakuonon koristeet

Täydellinen joulutunnelma kiteytyy hyvin kinosten ympäröimään, puurakenteiseen taloon, jonka piipusta nousee savua. Skandinaavinen koristelutyyli tuo kotiin tätä tunnelmaa paperisten tähtien ja valoketjujen, puisten silhuettien ja lumisten havupuiden kautta.

Pohjoismainen tyyli – esimerkkejä

Lumihiutale

Luonnollinen joulu

Joulukoristelun ei tarvitse olla yliampuva. Tämän vuoden suosituimpia trendejä on itse asiassa yksinkertainen, klassinen koristelu, johon käytetään materiaaleista puuta, bambua ja paperia, ja värinä beigen eri sävyjä. Monet koristeista ovat ulkonäöltään niin neutraaleja, että niitä voi käyttää muulloinkin kuin vain jouluna.

Sävyjä luonnosta

Jouluun liittyviä mielikuvia ovat piiskaava pakkanen, tähtitaivas ja heinien ympäröimä kehto. Luonnon kauneus voi täyttää myös kotimme koristeiden muodossa. Erityisen mukavan tunnelman luo lämpimän valkoinen valo, mikä auttaa unohtamaan arjen kiireet hetkeksi.

Luonnollinen tyyli – esimerkkejä

Lumihiutale

Valkoinen
joulu

Puhdasta, juuri maahan pudonnutta lunta jouluisampaa asiaa on vaikea keksiä. Valkoinen on myös erittäin suosittu väri joulukoristeissa ja näkyy muun muassa paperitähdissä, kransseissa, kyntteliköissä ja kynttilänjaloissa. Valkoisilla joulukoristeilla kotiin saa tuotua hieman talvista tunnelmaa.

Leijailevat lumihiutaleet

Talvinen luonto on loistavan valkoinen ja kaunis. Valkoiset, lakatusta puusta tai akryylista valmistetut eläinhahmot poroista aina jääkarhuihin voivat tuoda raikkaan tuulahduksen tätä tunnelmaa myös joulukoristeluun. Tänä vuonna erityisen trendikkäitä ovat havupuut tai niiden oksat, joille näyttää sataneen juuri lunta.

Valkoiset valaisimet – esimerkkejä

Lumihiutale
Lumihiutale
  • 425 000 tuotetta varastossa
  • Yli 80 000 tyytyväistä asiakasta
  • Turvalliset ostokset

Tilaa uutiskirjeemme

ja saat 10 €:n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.