Iso Stele-lattiavalaisin, pyökin sydänpuu, himm.

2600431X
Stele-lattiavalaisin, pyökin sydänpuu

* Required Fields

A++
Alkaen  989,90 €
Sis. alv. Ei sis. alv. ilmainen toimitus Manner-Suomeen

Tämä tuote on tilapäisesti loppu varastosta

Less than 15 items available
 • Ilmainen toimitus
 • 60 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Tekniset tiedot

Domus

Iso Stele-lattiavalaisin, pyökin sydänpuu, himm.

Tuotenro2600431X
ValmistajaDOMUS
EnergialuokkaA++

Tuotekuvaus

 • Flag of Germany Valmistettu Saksassa

Kapea STELE-lattiavalaisin korkealuokkaisesta aidosta puusta, luonnontuotekäsittely


STELE-lattiavalaisin on 176 cm korkeana ja solakkana tyylikäs katseenvangitsija oleskelu- ja eteistiloihin. Valaisimessa on nelikulmainen teräsjalusta, joka pitää sen vakaasti pystyssä. Nelikulmainen korkealuokkaisesta jalopuusta tehty valaisinrunko on kiinnitetty jalustan päälle. Kaunis aito puu säilyttää luonnonmukaisuutensa ja hengittää, sillä sitä ei ole lakattu. Pintakäsittelyssä on käytetty ainoastaan luonnonvahoja ja kasviperäisiä öljyjä. Jalopuurunkoa ympäröi pyöreäksi taivutettu varjostin, joka on valkoista lunopalia. Kaksi eripituista putkimaista varjostintasoa on laitettu päällekkäin, ja ne antavat tyylikkään ja elävän vaikutelman. Lunopal-materiaali tuo mieleen japanilaistyylisten valaisinten paperivarjostimen. Yksinkertainen luonnollisuus ja tyylikäs eleganssi tulevat siten keskiöön. Lunopal-varjostin jakaa valon laajalle ja luo tasapainoisen, pehmeän valaistuksen, josta syntyy viihtyisä tunnelma. Lisäksi integroitu jalkahimmennin on varsin käytännöllinen. Siten huoneen valaisin on helppo sytyttää ja sammuttaa.

STELE-lattiavalaisin on saksalainen laatutuote ja valmistettu aitona käsityönä. Se on vaativien ympäristönormien mukainen. Lakan käytöstä luopuminen suojelee ympäristöä ja vesistöjä. Polykarbonaattia oleva lunopal-materiaali on luonnollisesti peräisin uusiutuvista raaka-aineista. Tämän laatuvalaisimen positiivista ympäristötasetta parantaa se, että kuljetukset saksalaisista tuotantopisteistä asiakkaille jäävät lyhyiksi.

Myös materiaalien kestävyys on vakuuttava tekijä. Lunopalin muovimainen rakenne kestää UV-säteilyä pysyvästi, eikä materiaali kellastu eikä haurastu. Valaisimen varjostimen voi puhdistaa helposti kostealla rievulla.

STELE-lattiavalaisin tukee ympäristöystävällistä elämäntyyliä ja on varsin helppo yhdistää moderneihin, luonnonmateriaaleilla toteutettuihin sisustuksiin.

Energialuokka

A++ A+ A B C D E

Suosittelemme sinulle
  Questions about products? Want lighting planning? Our lamp world professional team is happy to help.
  Onko sinulla kysyttävää?

  Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

  Kysymykset ja vastaukset

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • 425 000 tuotetta varastossa
  • Yli 80 000 tyytyväistä asiakasta
  • Turvalliset ostokset
  +358 9 3157 9451 Service

  Maanantaista perjantaihin
  klo 9.00 – 17.00