Vain

Lisäalennus: 11 % väh. 109 €:sta | 14 % väh. 179 €:sta - lähes kaikesta

Riippu- ja kattovalaisimia jopa -65 %

E27-LED-lamput

Suodattimet ja lajittelu
Suodattimet & lajittelu 0
Lajittelu Myydyimmät
Teho
Valon väri (valikoima)
Himmennettävä
Valovirta yhteensä (lm)
Energialuokka
Väri
Hinta
Merkki
Älykotijärjestelmät
Lampun tyyppi
Lampun muoto
Puheassistentti
LED
Sis. kaukosäätimen
Kanta
Valmistettu Saksassa
Materiaali
Sis. liiketunnnistimen
Halkaisija (cm)
Vertailuarvo (W)
Pituus (cm)
1 512 kappaletta
Suodatin
4,95 €
7,90 €
13,90 €
Suos. hinta - 48%
Suos. hinta 26,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
8,68 €
24,90 €
Suos. hinta - 22%
Suos. hinta 31,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
31,90 €
14,90 €
52,90 €
19,90 €
34,90 €
13,90 €
Suos. hinta - 17%
Suos. hinta 16,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
12,90 €
Suos. hinta - 7%
Suos. hinta 13,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
23,86 €
19,83 €
Suos. hinta - 20%
Suos. hinta 24,80 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
19,90 €
Suos. hinta - 9%
Suos. hinta 21,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
6,90 €
11,90 €
Suos. hinta - 14%
Suos. hinta 13,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
8,90 €
28,90 €
Suos. hinta - 58%
Suos. hinta 68,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
12,90 €
41,90 €
19,90 €
Suos. hinta - 9%
Suos. hinta 21,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
79,90 €
Suos. hinta - 57,00 €
Suos. hinta 136,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
9,90 €
Suos. hinta - 16%
Suos. hinta 11,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
7,90 €
Suos. hinta - 33%
Suos. hinta 11,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
12,40 €
Sivu

E27-led-lamput: älä vielä luovu vanhasta valaisimestasi

Led-E27-lamput ovat käteviä, ympäristöystävällisiä, energiaa säästäviä ja nykyaikaisia, sekä samalla myös nostalgisen viehättäviä. Kotitalouksissa on käytössä valtava määrä E27-kannallisia valaisimia, mutta koska aika on ajanut hehkulampun ohi, kannattaa valonlähteeksi valita led-lamppu. Perinteisiin valaisinkantoihin, kuten E27, sopivia led-lamppuja kutsutaan myös retrofit-lampuiksi.

Mitä E27-merkintä tarkoittaa?

E-kanta on saanut nimensä Thomas Alva Edisonin nimestä. Yksi hehkulamppujen standardikannoista on E27, mikä E14-kannan ohella on käytetyimpiä kantoja. Luku ”27” viittaa kannan halkaisijaan, joka on 27 millimetriä.

LED-Lampe E27 7,5W, universalweiß, 806 Lumen
Paulmann LED-Rustikalampe E27 2,5W in Gold

E27-led-lamppujen koot

Muista aina lamppuja hankkiessasi tarkistaa, että tarkastelemasi tuote varmasti sopii valaisimeesi. Löydät verkkokaupassamme tuotteen teknisten tietojen taulukosta lampun kuvun pituuden ja halkaisijan, jotka voivat vaihdella merkittävästikin eri tuotteiden välillä. Klassinen kupumuoto ei esimerkiksi käy kynttilälampuille suunniteltuihin valaisimiin. Mittaa siksi aina ennen tilauksen tekemistä valaisimesi lampulle varattu tila.

Led-E27-lamppu ja wattimäärä

Muistat varmaankin, kuinka hehkulampuista aina piti tarkastaa wattimäärä. Tavallinen arvo oli esimerkiksi 60 wattia, mikä ei kuitenkaan ledejä käytettäessä toimi enää valaistustehon mittarina. Vaikka wattimäärä toki edelleen ilmoittaa sähkönkulutuksen, täytyy energiatehokkaita led-lamppuja verrata hehkulamppuihin valovirran osalta. Esimerkiksi 60 watin hehkulampun valovirta on 806 luumenia.

Vanhoista tavoista on joskus vaikea päästä eroon, ja useat meistä hahmottavat lampun valaisukyvyn edelleen parhaiten wattien kautta. Vinkkimme verkkokauppamme vierailijoille on tarkastaa lamppujen vertailuarvo, jonka avulla voit verrata uusia lamppuja tuttuihin 25, 40, 60 jne. watin arvoihin. Löydät vertailuarvon myös tuotepakkauksesta.

E27 4W 827 LED-Filament-Lampe 2er Set

Surisevat e27-led-lamput

Kuuletko omituista surinaa? Jos kyse ei ole pörräävästä ampiaisesta ja ääni tuntuu tulevan valaisimesta, käytät led-lamppuja mahdollisesti vääränlaisen himmentimen kanssa tai yrität himmentää lamppua, joka ei ole himmennettävää mallia.

Muista siis: Jos lamppu ei ole himmennettävää mallia, ei sitä yksinkertaisesti voi käyttää himmentimen kanssa. Pahimmassa tapauksessa sekä lamppu että valaisin menevät rikki. Jos olet epävarma lamppujen ja himmentimien yhteensopivuudesta, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta.

LED-Lampe E27 10W, warmweiß, 800 Lumen, easydim

Himmennettävät E27-led-lamput, jotka eivät vaadi ulkoista himmennintä

Jos erilaisten lisävarusteiden hankkiminen ja varsinkin asentaminen tuntuu sinusta epämiellyttävältä, ilahdut kuullessasi, että osa led-lampuista on himmennettävissä suoraan tavallisen seinäkatkaisimen kautta. Toisin sanoen katkaisija korvaa himmentimen, mikä tarkoittaa myös käänteisesti sitä, että jos himmennin on jo asennettu, on se vaihdettava katkaisimeen. Esimerkiksi Easydim-tekniikalla varustettuja lamppuja voi himmentää ennalta määritettyihin tasoihin painamalla seinäkatkaisijaa useamman kerran.

Valaisimessa tarvittava säteilykulma

Miten laaja valokeila lampussasi pitäisi olla? Säteilykulmat voidaan jakaa suurin piirtein kolmeen tyyppiin, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin:

  • kapealle alueelle säteilevä: maalauksiin ja veistoksiin osoittavat spottivalot

  • keskisuurelle alueelle säteilevä: tilan tiettyjen alueiden korostamiseen

  • laajalle alueelle säteilevä: asuintilan perusvalaistukseen

Vinkki: Valonlähteen etäisyydellä valaistavasta kohteesta on suuri merkitys. Mitä kauempana valonlähde on, sitä suuremmalle alueelle valo leviää.

Led-E27-lamppujen valon värit

Jos sinulla ei ole selvää suosikkia valon värille tai haluat muuttaa sitä tilanteen mukaan, kannattaa sinun ehdottomasti valita lamppu, jonka valonväri on vaihdettavissa. Käyttämällä verkkokaupassamme suodatinta ”Valon väri” saat esiin lämpimän valkoista, päivänvalon valkoista tai moniväristä valoa tuottavat lamput.

Lähtökohtaisesti valon värit ovat seuraavat:  

  • 2 700 kelviniä → lämmin valkoinen (valon väri samanlainen kuin 60 watin hehkulampussa)

  • 3 000 kelviniä → lämmin valkoinen (hiukan viileämpi lämmin valkoinen)

  • 4 000 kelviniä → perusvalkoinen / neutraali valkoinen (viileä ja valkoinen valo työskentelyyn)

  • 6 500 kelviniä → päivänvalon valkoinen (erittäin viileä, lähes epämiellyttävän sinertävä valo – älä sekoita luonnolliseen päivänvaloon)

  • … ja näiden lisäksi on olemassa myös RGBW-lamppuja, jotka voivat loistaa valkoisen (”W” viittaa valkoiseen (”white”)) lisäksi myös muissa väreissä (moniväritoiminto)

Philips Hue E27 Lampe White+Color Ambiance 10W
Philips Hue E27 Lampe White+Color Ambiance 10W
Philips Hue E27 Lampe White+Color Ambiance 10W

E27-led-lamppujen eri muodot

Vanhan E27-kantaisen valaisimesi muuntaminen led-aikakauteen onnistuu vaivattomasti, sillä korvaavia led-lamppuja on tarjolla kaikissa tavallisten hehkulamppujen muodoissa. Hehkulampun voi siis vaihtaa suoraan led-lamppuun, jolloin säästät sähköä ja rahaa, vaihtoväli pitenee merkittävästi ja valintasi on ympäristöystävällinen. 

E27 4W 827 LED-Glühlampe, klar

Led-27-lamput liiketunnistimella varustetuissa valaisimissa

Led-lamput ovat erityisen kytkentäkestäviä, joten ne sopivat erinomaisesti liiketunnistimen kanssa käytettäväksi. Lisäksi led-lamput valaisevat syttyessään välittömästi täydellä tehollaan, joten ledit ovat itse asiassa täydellinen valinta liiketunnistimen yhteyteen. 

Kaukosäädin ja E27-led-lamppu

Jos toivot mukavaa, kätevää ja äärimmäisen helposti asennettavaa valaistusratkaisua, on kaukosäätimellä ohjattava led-lamppu oikea valinta. Löydät verkkokaupastamme useita kauko-ohjattavia lamppuja, joiden tuotepakettiin sisältyy kaukosäädin. Tuotteesta riippuen kaukosäätimellä voi himmentää valoa, kytkeä valon päälle ja pois, muuttaa valon väriä, ajastaa valaistusta, käyttää valotehosteita ja paljon muuta.

E27-led-filamenttilamput

Erityisen näyttävä vaihtoehto hehkulampun korvaajaksi on filamenttilamppu, jossa on led-hehkulangat, ja joka näin ollen näyttää hehkulampulta. Nämä retrofit-lamput vastaavat muodoltaan ja kooltaan perinteisiä hehkulamppuja, joten asennus hoituu näppärästi vain kiertämällä uusi lamppu kiinni valaisimen kantaan.

Peilattua, mattaa, kirkasta – kaikki vaihtoehdot tarjolla

E27-lamppuja on saatavilla kaikissa versioissa: mattana, kirkkaana ja pääpeililamppuina. Viimeisimpänä mainitussa versiossa lampun pää on peiliä, joten lamppu sopii erityisen hyvin avoimiin valaisimiin, sillä sen valo ei häikäise, vaikka lamppuun katsoisi suoraan. 

E27 7,5W 827 LED-Kopfspiegellampe Globe 95, kupfer
E27 4W 827 LED-Glühlampe satiniert
E27 4W 827 LED-Glühlampe, klar

Värikkäät E27-led-lamput

Pidätkö värien paljoudesta? Värikäs valo on varsinainen katseenvangitsija erityisesti juhlissa. Voit toteuttaa värikkään valaistuksen kotona erilaisin tavoin.

  • Hanki E27-led-lamppuja, joiden kuvussa on väriä – näin on usein valoketjuissa. Saat hienoja valaistuskorostuksia puutarhaan ja juhliin.

  • Valitse E27-led-lamppu, jonka valon väriä voi muuttaa: valo voi olla tilanteen mukaan joko lämpimän valkoinen, päivänvalon valkoinen tai värikäs. Tämä ratkaisu tuo erityistä joustavuutta oikean tunnelman löytämiseen.

E27 1W LED-Lampe Rot
E27 7W LED-Lampe RGBW mit FB, 500 Lumen

Jos sinulla on vielä kysyttävää erilaisista lampuista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse: +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2024 Lampenwelt GmbH