Kaikki Rademacherin tuotteet

RADEMACHER ÄLYKOTIJÄRJESTELMÄ

KAIKKI TUOTTEET

RADEMACHER: HomePilot® Asumismukavuutta uudesta näkökulmasta

Monet älykotiin ideoidut ratkaisut ovat jo nykypäivää. Saksan Rhedessä vuonna 1967 perustettu RADEMACHER tarjoaa HomePilot®-järjestelmässään laajan valikoiman erilaisia älytuotteita, joiden avulla kotiin on helppo tuoda lisää asumismukavuutta ja turvallisuutta.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi automatisoidut kaihtimet, valaistus- ja lämmitysratkaisut sekä kamerat. HomePilot®-järjestelmää voi laajentaa jopa 100 laitteeseen asti. Saksassa valmistetut tuotteet ovat korkealaatuisia ja järjestelmä itsessään helppokäyttöinen, joustava ja varmatoiminen.

Mitä RADEMACHERin HomePilot®-järjestelmä tarjoaa?

Unelmien älykoti

Unelmien älykoti

HomePilot® pitää automaattisesti yllä halutut valaistus- ja lämmitysasetukset. Järjestelmä lisää asuinmukavuutta ohjaamalla erilaisia sähkölaitteita miellyttävän ja kotoisan tunnelman aikaansaamiseksi.

Turvallisuutta älyratkaisuilla

Turvallisuutta älyratkaisuilla

HomePilot® minimoi riskejä, joita ovat esimerkiksi vahingossa auki jääneet ikkunat tai terassin ovet. Oikeilla varusteilla murtautumisriskiä voi pienentää selvästi. Erilaisten tunnistimien ja kameroiden avulla kotia voidaan myös seurata koska tahansa sovelluksen avulla.

Älykästä esteettömyyttä

Älykästä esteettömyyttä

HomePilot® on loistava valinta fyysisiä rajoitteita omaavalle käyttäjälle, sillä sen avulla voi ohjata esimerkiksi kaihtimia, valaistusta, lämpötilaa ja autotallin ovea.

Yhteensopiva Philips Huen kanssa

Yhteensopiva Philips Huen kanssa

Jos HomePilot® yhdistetään Hue-siltaan, voi valaistusta muunnella luovasti ja yksilöllisesti. Kotoa poissa ollessa voi myös tarkistaa, että valot on kytketty pois päältä.

Yhteensopiva Philips Huen kanssa

Ääniohjausta suoraan sohvalta

HomePilot®-järjestelmää ja kaikkia sen osia kaihtimista lämmitykseen voi ohjata kätevästi puheen avulla Amazon Alexan tai Google Assistantin välityksellä.

Käytettävissä kaikkialta

Käytettävissä kaikkialta

Kodin laitteet saa milloin tahansa näkyville maksuttoman HomePilot®-sovelluksen avulla. Ohjaus- ja automatisointimahdollisuuksia voi käyttää myös mistä tahansa.


Missä HomePilot®-järjestelmää voi käyttää?

HomePilot®

Olohuone

KOTIINTULO JA RENTOUTUMINEN

Nauti pitkän työpäivän jälkeen Homepilot®-järjestelmän automatiikasta ja rentoudu sohvalla haluamassasi huonelämpötilassa ja valaistuksessa.

 • Lämmitystä talveen: automaattinen lämmönsäätö ja sähköisten kaihtimien sulkeminen illan pimetessä vähentää hukkaenergiaa.

 • Viilennystä kesään: automaattinen tunnistus sulkee haluttaessa kaihtimet auringon porottaessa, jolloin sisätilat eivät lämpene niin paljoa.

 • Tilanteeseen sopiva valaistus: ohjelmoi yksilölliset valaistusasetuksesi ja säädä valaistusta koska tahansa.

HomePilot®

Eteinen

KUTSUVA JA TURVALLINEN SISÄÄNKÄYNTI

Eteinen on talon käyntikortti. HomePilot® sytyttää kotiin tultaessa automaattisesti valon eteiseen, vähentäen kompastumisriskiä merkittävästi.

 • Valaistu kävelyreitti: ohjelmoitavat valaisimet ja liiketunnistimet valaisevat askeleesi automaattisesti.

 • Paloturvallisuus: eteisen verkkoon kytketty palovaroitin voi pelastaa hengen.

 • Aina turvallinen olo: ulko-oven edustaa voi valvoa HomePilot®-järjestelmän älykameroilla.

HomePilot®

Keittiö

ÄLYKÄSTÄ RUOANLAITTOA, ASUMISTA JA ELÄMÄÄ

Myös keittiön viihtyisyyttä voi parantaa RADEMACHER Homepilot® -järjestelmän älykotiominaisuuksien avulla. Esimerkiksi kahvinkeittimen voi ajastaa toimimaan niin, että herätyskellon soitua keittiössä odottaa tuoretta kahvia.

 • Mukava päivän aloitus: termostaatti pitää keittiön lämpötilan haluamallasi tasolla, jolloin aamiaisen nauttiminen on miellyttävämpää.

 • Kahvi on valmista: Voit liittää älypistokkeisiin eri laitteita ja ajastaa niitä haluamallasi tavalla.

 • Turvallisuus: voit koska tahansa tarkistaa sovelluksesta, että lähdettyäsi kiireessä lieden keittolevyjä ei jäänyt päälle. Jos näin kuitenkin pääsi käymään, voit katkaista virrat etänä.

HomePilot®

Makuuhuone

RAUHOITTAVAA TUNNELMAA JA HERÄÄMISTÄ VIRKEÄNÄ

Homepilot® tukee laadukkaan ja riittävän unen saantia valvomalla makuuhuoneen lämpötilaa ja säätämällä valaistusta vuorokaudenajan mukaan.

 • Herääminen päivänvaloon: voit ohjelmoida sälekaihtimet avautumaan haluamaasi aikaan.

 • Rauhoittuminen: Himmenevä valaistus ilmoittaa elimistölle, että pian on aika mennä nukkumaan.

 • Hyvän olon lämpötila: yhdistämällä lämpöpatterit älyjärjestelmään on makuuhuoneessasi aina optimaalinen lämpötila nukkumiseen.

 • Rauhallinen uni: verkotetut palovaroittimet antavat mielenrauhaa ja turvallisuuden tunnetta.

HomePilot®

Kylpyhuone

PESUHUONEESTA WELLNESS-KEITAAKSI

Talviaamuisin olisi toivottavaa, että kylpyhuoneessa olisi lämmin eikä varpaiden alla tuntuisi kylmät laatat. Homepilot®-järjestelmällä voit tuoda ripauksen luksusta kylpyhuoneeseesi.

 • Aamutoimet miellyttävässä lämmössä: lämpöpatterien automaattisen säädön avulla et palele pestessäsi hampaitasi heti herättyäsi.

 • Energiansäästö: järjestelmään yhdistetyt ikkunatunnistimet kommunikoivat lämpöpatterien kanssa, joten ikkunan avaus säätää lämmitystä automaattisesti pienemmälle.

 • Rentoutuminen: erilaiset valaistusohjelmat mahdollistavat rentoutumista tukevan, rauhallisen tunnelman.

HomePilot®

Lastenhuone

MUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA

Mukava, inspiroiva ja turvallinen lastenhuone tukee lapsen kehitystä. Älyjärjestelmän avulla vanhemmat voivat koska tahansa tarkistaa, että lapsilla on kaikki hyvin.

 • Säännöllinen vuorokausirytmi: valaistuksen ja sälekaihtimien eri vuorokaudenajoille määritellyt asetukset tukevat säännöllistä rytmiä.

 • Lämmin huone talvella: älykkäät termostaatit pitävät huonelämpötilan jatkuvasti oikeana pakkasen paukkuessa ulkona.

 • Energiatehokkuutta: ikkuna- ja ovikoskettimet ovat apuna energian säästämisessä ja säätävät lämmitystä automaattisesti pienemmäksi, kun ikkuna avataan.

 • Tilannekatsaus lastenhuoneeseen: vanhemmat voivat tarkistaa lastenhuoneen tilanteen älykameroiden ja -sovelluksen avulla koska tahansa, mistä tahansa.

HomePilot®

Ulkotilat

RENTOUTUMISTA RAITTIISSA ILMASSA

Kesällä parvekkeesta, terassista tai pihasta voi helposti tehdä kodin toisen olohuoneen. Ulkotiloihin suunnitellut älytoiminnot tuovat lisämukavuutta niin rentoihin hetkiin kuin grillijuhliinkin.

 • Kylmä juoma varjossa: voit ohjata markiisia näppärästi aurinkotuolilta käsin.

 • Turvallinen ja energiaa säästävä valaistus: automatisoidut pihavalot huolehtivat kulkureittien turvallisuudesta pimeyden laskeuduttua.

 • Verkoitettu puutarha: kastelusysteemin tai suihkulähdepumpun kaltaisten komponenttien liittäminen älyjärjestelmään.

 • Säätilaan reagointi: ulos sijoitetut sensorit havaitsevat säätilan muutokset, jolloin esimerkiksi sateen alkaessa järjestelmän valitut osat reagoivat siihen toivotulla tavalla.

 • Tontin valvonta: älykameroilla saa helposti valvottua koko kotipihaa.


RADEMACHERin tärkeimpiä älykotilaitteita

Ohjausyksikkö HomePilot®

RADEMACHERin älykotijärjestelmän ohjausyksikkö, jolla koordinoidaan jopa sataa toimilaitetta ja joka voidaan yhdistää WLAN-verkkoon.

Autotallin oven ohjaaminen RolloPort DuoFern

Kippi- ja nosto-ovia varten suunniteltu Duofern-ohjauslaite avaa autotallin oven kotiin tultaessa. Ovi voidaan avata ja sulkea käyttämällä joko Homepilot®- tai GeoPilot-sovellusta

Kaihtimien ohjaaminen RolloTron DuoFern

Sähköllä toimivia kaihtimien hihnakelaimia voidaan ohjata älysovelluksella tai ne voidaan ajastaa toimimaan haluttujen vuorokaudenaikojen mukaan. Käyttömukavuus paranee selvästi käsikäyttöiseen kelaamiseen verrattuna.

Valaistuksen ohjaus addZ USB-Stick

USB-tikun avulla järjestelmää voidaan laajentaa valaistuksen ohjaukseen. Kun tikku asetetaan Homepilot®-yksikön USB-porttiin, voidaan Zigbee 3.0 -yhteensopivat lamput integroida järjestelmään.

Laitteiden liittäminen järjestelmään DuoFern Zwischenstecker

Pistorasiaan liitettävä Duofern-välipistoke mahdollistaa esimerkiksi kahvinkeittimen tai valaisimen ohjaamisen Homepilot®-järjestelmän kautta.

Lämmityksen ohjaaminen DuoFern Heizkörperstellantrieb

Älykäs termostaatti pitää huonelämpötilan vakaana ja säästää muihin älylaitteisiin, kuten ikkunasensoriin, yhdistettynä energiaa.

Paloturvallisuus DuoFern Rauchwarnmelder

Langaton palovaroitin yhdistyy älyjärjestelmään, jolloin tieto havaitusta vaarasta tulee varmasti perille. Yhdistettynä esimerkiksi terassin oven kaihdinmoottoriin kaihtimet kelataan ylös hälytyksen tullessa, jolloin pakotie on varmasti esteetön.


RADEMACHER: Usein kysytyt kysymykset

RADEMACHER: Usein kysytyt kysymykset

Kuinka monta älylaitetta HomePilot®-järjestelmään voi liittää?

Miten älykotijärjestelmää voi ohjata kotoa poissa ollessa?

Onko HomePilot®-järjestelmästä hyötyä vuokra-asunnossa?

Miten HomePilot®-kaihdinmoottori asennetaan?


Tietoja RADEMACHERista

Perustamisvuosi: 1967
Yritysjohto: Ralf Kern (CEO), Rüdiger Schmidt (CFO), Yannick Schreiber (COO)

Osoite:
RADEMACHER
Geräte-Elektronik GmbH
Buschkamp 7
D-46414 Rhede/Westfalen, Saksa

RADEMACHER-Partner

Virallisena RADEMACHER-kumppanina tarjoamme tarpeisiisi sopivaa neuvontaa ja yksilöllisiä älykotiratkaisuja.

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2023 Lampenwelt GmbH