Maksa helposti ja turvallisesti seuraavilla maksutavoilla

Luotto- ja pankkikortti

Helppoa ja turvallista: Maksu veloitetaan suoraan kortiltasi: (VISA, MasterCard tai Maestro). Annat vain luottokorttisi numeron, viimeisen voimassaolopäivän ja kortin turvakoodin. Nämä tiedot eivät tallennu meille, vaan ne välitetään suoraan BS PAYONE GmbH:lle turvallisen 128-bittisen SSL-salatun yhteyden kautta. Luottokorttisi täytyy olla rekisteröity Verified by Visa- tai Mastercard SecureCode -todennuksellla sen myöntäneen pankin toimesta. Maksun varmentaminen henkilökohtaisella turvakoodilla tapahtuu pelkästään sinun ja pankkisi välillä. Tehdessäsi tilauksen kortillesi tehdään tilausarvon suuruinen varaus, ja varsinainen veloitus tehdään vasta tilauksen lähetyksen yhteydessä.

Tämä helppo ja nopea maksutapa on sinulle täysin kuluton.

Ennakkomaksu pankkisiirrolla - 2 % alennusta
Ennakkomaksu pankkisiirrolla

Klassinen, yksinkertainen ja ilmainen maksutapa. Valitessasi ennakkomaksun tilisiirrolla varaamme sinulle tilaamasi tuotteet neljäntoista päivän ajaksi. Löydät tarvittavat pankkitiedot maksun suorittamiseen sähköpostitse lähetettävästä tilausvahvistuksesta. Kun olemme vastaanottaneet tilisiirtosi Lampenwelt GmbH:n pankkitilille, toimitamme sinulle tilaamasi tuotteet tuotesivulta löytyvän toimitusaika-arvion mukaisesti. Mikäli suoritettu maksu ei näy järjestelmässämme 14 vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä laskien, poistuu tilauksesi sisältämiin tuotteisiin kohdistuva varaus ja tekemäsi tilaus peruutetaan automaattisesti.

Tilisiirron etuna on 2 %:n ennakkomaksualennus.

PayPal / PayPal Express

Voit maksaa tilauksesi yksinkertaisesti, nopeasti ja turvallisesti PayPalilla. Valitsemalla tämän maksutavan täytyy sinun tilausprosessin edetessä hyväksyä maksu kirjautumalla henkilökohtaiselle PayPal-tilillesi.

Valitsemalla PayPal Expressin ostoskorisivultamme siirryt suoraan PayPalin sivustolle sisäänkirjautumista varten. Tällä sivulla vahvistat osoitetietosi, minkä jälkeen siirryt tilausvahvistussivullemme, jossa voit vielä tarkistaa tilauksesi ja hyväksyä sen lopullisesti. PayPal lähettää meille välittömästi vahvistuksen suoritetusta maksusta, joten tilaustasi aletaan käsitellä viiveettä.

Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, voit avata sellaisen nopeasti PayPalin kotisivuilla.

PayPalin käytöstä maksutapana ei veloiteta mitään ylimääräistä palvelumaksua verkkokaupassamme.

Etkö löytänyt vastausta?

Seuraavat aiheet voivat auttaa sinua.

Onko sinulla kysyttävää maksutavoista tai saamastasi laskusta?

Haluatko vaihtaa valitun maksutavan tai antamasi laskutusosoitteen jälkikäteen? Löydät vastauksen tähän kysymykseen kuten myös muita maksamiseen liittyviä teemoja usein kysytyistä kysymyksistä.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

15 Voucher

*Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.